dissabte, 29 de novembre del 2008

ALFORJA FS - MED. CAMBRILS ( 5 - 0 )

Després d'una setmana llarga degut a l'avançament del partit contra el Vinyols, jugat dijous de la setmana passada, avui l'equip local d'Alforja rebia un 'Mediterrani de Cambrils' del qual s'especulava que pogués complicar les coses i trencar la bona ratxa dels blaus. El tret de sortida ha estat al Pavelló Amics d'Alforja a les 16h de la tarda i ha acabat amb un contundent 5 a 0 que dóna 3 punts meritoris per poder seguir liderant una classificació que realment està molt disputada amb alguns resultats sorpresa.

Un clima fred a un partit fred i és que realment no ha estat un partit lluït tot i el resultat. Un Mediterrani faltat d'ocasions no ha causat masses problemes a la defensa local, i en canvi, l'Alforja si ha sabut aprofitar un gol matiner d'Òscar per anar encarrilant el partit. La pressió insistent dels locals no permetia que l'equip visitant jugués amb facilitat i aquests ràpidament perdien la possessió de la pilota. També és cert que el joc desplegat pels blaus dista molt del que ens tenen acostumats. Ha estat en un contraatac que la jugada ha acabat a peus de Sergi qui anotaria el segon gol amb el qual s'arribaria a la mitja part.

A la represa l'Alforja ha sortit molt relaxat i semblava que els Cambrilencs apretessin una mica però amb mala sort per ells quan un rebot en un còrner ha acabat introduïnt-se en pròpia porta que significava el tercer. Els locals seguien amb imprecisions i una defensa fluixa quan un temps mort ha servit per ficar les piles i poder donar uns altre aires al tram final de l'encontre i així ha estat amb un auténtic golàs des de propi camp de Sergi. Ja a les acaballes del partit, Òscar anotava el cinqué per arrodonir el resultat.

Segon partit consecutiu on l'Alforja tanca la porteria a zero i segurament això dóna ànims als porters i confiança al bloc que cada dia sembla que s'està compactant més i més. Ara venen partits complicats amb Mont-roig, Aldea i Montblanc. D'aquests resultats dependrà si els Alforgencs es podran menjar algun turró de més o no. La propera cita, de moment, Mont-Roig, dissabte vinent a les 18h de la tarda.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

bnes soc el 7 del vinyols liva i e esta al partit davui i mes el partit que vau fer contra nantrus crec i esperu k seguiu aixi i segur k aconseguireu lobjectiu, teniu un gran bloc i la defensa que feu s inpenetrable, seguiu treballan ixi.

enorabona companys.

ivan7

Anònim ha dit...

bnes soc el ivan del vinyols el 7 e estat aqeta tarde al partit i avui n us a ostat tan contra nantrus ee jaja, nores k teniu un gran bloc i si seguiu aixi segur i estic segurrisim k aconseguireu lobjectiu teniu un mol bon bloc i la defensa que feu es execelt es gaire b inpeetrable es pot vure la diferençiaque ia entre els vostres gols encaixats am l de tots els altres equips.

sort i enorabona pel gran treball k esteu realitzant.


ivan7

Anònim ha dit...

este partido tiene muy poca historia,pero es que no se podia hacer nada,fuimos ajugar 8 jugaores de campo sin porteros con dos jugadores de los cuales estaban ahi tocados,con un jugador de portero...
pero bueno eso no quita del eqipazo que tiene la alforja el mejor hasta el momento de lo que he visto y jugado en esta categoria!!
y ya hemos jugado con los 5 de arriba, y bueno que decir pues que un 10 a la aficion,un 10 a los arbritos y otro 10 mas grande a ese equipazo que han creado el alforja y por su profesionalidada!!
gracias y haber si este año subis ya ee jajaj bueno campeones cuidaros i veremos aber donde se quedan los puntos del alforj aldea i salou b que hay podreis ver si estais arriba la final o no.
yo apuesto porque lo estareis y jugando bien.asta otra!!

Anònim ha dit...

buenos dias!!!
este finde jugais coontra el montroig en casa,asique teer cuidao en serio eeee que los vi contra el salou b ace como dos semanas y hicieron un partidazo,hay dos o tres jugadores que saben de esto eee,perdieron 2-3 pero merecieron mucho mas ellos!! aunque el futbolsala es asi.bueno genet suerte para este finde y sobretodo para el proximo contra laldea¿?¿ no¿?¿ suerte makinasss