dissabte, 6 de desembre del 2008

MONT-ROIG CE vs ALFORJA FS ( 2 - 4 )

En dotzena posició a 12 punts del líder, el Mont-Roig rebia a casa un Alforja motivadíssim per l'estreta relació que manté amb alguns jugadors mont-rogencs. A les 18h de la tarda, el colegiat donava pas als del Camp perquè fiquessin l'esfèrica en joc, joc que acabaria reafirmant la continuïtat d'aquesta espectacular ratxa de 10 partits consecutius sense conèixer la derrota. Un 2 a 4 en forma de 3 punts que serveix per a ficar terra de per mig als perseguidors una setmana més.

El partit començaria amb tímides aproximacions per ambdues parts on una d'elles, una defensa toba dels visitants, ha permés avançar-se en el marcador al Mont-roig. La gran primera part del porter Alexis on s'ha hagut de lluir diverses vegades no ha deixat que els locals puguessin ampliar el marcador. Un canvi d'estratègia visitant ha servit perquè l'Alforja canviés el tarannà de l'encontre, primer en un corner on Òscar ha engaltat un bon xut i més tard una jugada on Perla acabaria capgirant el marcador. A partir d'aqui, amb el 1-2 favorable l'Alforja ha pogut jugar una mica més còmode fins la mitja part.

Una segona part més tensa degut a que el Mont-roig no volia deixar escapar de cap manera aquests tres punts s'ha vist desenvolupada amb algunes entrades i el colegiat ha hagut de mostrar vàries targetes a jugadors d'ambdós equips. Per una banda a Casagran del Mont-roig, fet que ha propiciat l'expulsió per doble amonestació concedint a l'Alforja dos minuts que no ha sabut aprofitar. Per altra, una groga per Òscar qui ha hagut de forçar una falta tallant un contraatac. Era un partit bastant obert, quan Ruben ha sabut culminar una gran jugada i posant marge de per mig, però l'alegria duraria ben poc quan el Mont-roig anotava el 2-3 a falta de cinc minuts pel final. Val a dir que Cristian, porter visitant, no ha pogut fer res al xut a boca de canó, però ha salvat en moltes intervencions posteriors d'un empat. Els locals s'han llençat a per totes amb una pressió forta que ha donat aventatge en un contratac finalitzat per John .

Resultat ajustat en un derbi viscut on l'Alforja ha de saber que tots els partits seran així d'ara en endavant. De totes formes, gran treball dels visitants tan dintre com fora la pista.

Propera jornada, gran encontre on el colíder, l'Aldea, visitarà el Coliseum alforgenc a les 16h de la tarda. Fins aleshores...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Massa premi on en cap moment vau demostrar la condició de lider.

Sort!!!

Anònim ha dit...

Ei hola!!

molta sort per dissabte!!
jo si no us fa res, us deixo la festa que fem dissabte a Vinyols!

dissabt 13 de Desembre
a partir de les 23:50h al casal
Per un pre a l'entrada de 3€ concert a càrrec de la:

MITJANIT!
pReus populars a la barra!
esperem que el Barça guanyi abans el clàssic, el Vinyol pugui guanyar a Valls,i que valtros venceu!!

molta sort

Anònim ha dit...

montroig tiene muy buen equipo y en casa juega muy bien lo dije aqui hace un par de semanas y no solo una vez..!!
pero bueno decir que el futbol sala no es hacer meritos para ganar sino ganar!! meter mas goles que el contrario y ellos lo estan haciendo y los que estamso abajo no y eso es asi !!
bueno suerte montroig que estareis mas arribaseguro y vosotros alforja segid igual que este finde es al buena eeee... aldea !!!jajaj suerte !!!