diumenge, 21 de desembre del 2008

MONTBLANC AE - ALFORJA FS ( 4 - 6 )

Cuer contra colíder. Partit corresponent a la tretzena jornada del campionat, situada just abans de les festes nadalenques on cada equip pot fer una primera valoració d'aquest tram de lliga. No perquè finalitzi la primera volta, ja que resten 4 jornades, però si per la transcendència en l'aconseguit fins ara. Justament aquesta parada propicia restructuracions i alguns canvis per ficar tota la carn al foc i enfocar les 21 jornades que queden per a finalitzar.
Aquest partit disputat dissabte a la tarda (17.30h) era un enigma ja que Montblanc es presentava amb resultats sorpresa i Alforja venia tocat de la derrota contra l'Aldea. No va ser un partit massa vistós en quan a joc per cap dels dos equips i que es va saldar amb una victòria a últims moments dels visitants per 4 a 6.

La primera part, després d'un inici molt fluix i descol·locat de l'Alforja propiciava que els locals s'avancessin en el marcador. Haguessin pogut ampliar la renda si la pilota no s'hagués estavellat al pal però la sort no els va acompanyar. Aturada tècnica dels visitants que reestructuraven les idees per reconduir la situació i així va ser, primer Ruben i després Òscar en bones triangulacions capgiraven el marcador a favor dels del Baix Camp. Era un partit amb més possessió de pilota pels barberans però la volta al marcador va donar certa tranquilitat que l'Alforja va saber aprofitar per acabar anotant el tercer amb el qual s'arribaria al descans.

La repressa va començar amb un Montblanc insistent amb ganes de ficar les coses difícils i un Alforja adelantat patia les conseqüències en forma de contraatacs. Fruit d'aquesta situació es produïen els dos gols del locals que empataven el partit a 3. David, que cada cop té més protagonisme i va apareixent en situacions difícils aprofitava un rebot per tornar a avançar l'Alforja. La renda favorable duraria ben poc quan el Montblanc tornava a empatar en una jugada escorada gairebé sense angle. El partit es ficava tens amb tants gols i tantes contres i més encara quan l'àrbitre va expulsar un jugador local per doble amonestació. Dos minuts de pressió Alforgenca que no van servir de gaire ja que el marcador seguia reflectint el mateix resultat. A falta de minut i escaig Òscar feia el 4 a 5 i Ruben ja a les acaballes arrodonia el resultat en un contraatac.

Resultat que suma tres punts més, que és l'important ja que són partits on hi ha molt a perdre i poc a guanyar i, tot i el mal regust del joc desenvolupat serveix per ficar nota a aquest primer tram de lliga on un progressa adequadament serien les paraules més indicades. Esperem que el Nadal no distorcioni aquesta bona línia i treball.

Des d'aquí aprofitem per desitjar Bon Nadal i bones festes a tots els nostres lectors i ens veiem a la tornada.