dissabte, 10 de gener del 2009

ALFORJA FS - SALOU ( 7 - 3 )

Catorzena jornada de lliga després de les festes nadalenques on es dispustava l'Alforja contra el Salou a falta de 3 partits per acabar la primera volta. Moment crític per tots els equips degut a l'aturada de 3 setmanes sense jugar. La falta d'entrenaments per pavellons tancats posava en incògnita el resultat però els Reis Mags han volgut deixar un últim regal als locals amb 3 punts d'or gràcies al contundent 7 a 3.

Els locals han sortit concentrats i amb ganes de fer la feina bé i fruit d'això n'ha estat el matiner gol d'Òscar en una bona triangulació de tot l'equip. Ben seguit, un contraatac protagonitzat pel jove Ruben ha significat el 2 a 0. Era un toc d'alerta pel Salou que fins i tot sorprenia als locals. Una bona defensa de l'Alforja no deixava penetrar cap jugada, d'aquí que els visitants no hagin creat massa perill a la primera part. Sergi anotaria el tercer abans de la mitja part i aquest resultat provocaria que l'equip recordés el capítol viscut contra l'Aldea on es van veure remontats.

Una segona part on es preveia que el Salou es llencés en busca d'un gol per tal d'entrar al partit ha estat alrevés quan Òscar culminava un contraatac. Era un 4 a 0 dolorós i que ficava encara més de manifest la forma de jugar d'ambdós equips, uns presionant a tres quarts de pista i els altres posant en pràctica la sortida de pressió. A partir d'aquí, bon treball dels dos conjunts que han anat succeïnt-se els gols. El Salou marcava el seu primer, David pels locals marcava el cinqué, el Salou anotava el 5 a 2, Ruben a la mitja volta marcava un bonic gol que significava el 6 a 3, el Salou marcava el seu tercer d'un bon xut llunyà i Sergi arrodonia la golejada als últims segons amb el 7 a 3.

En resum, gran treball del conjunt local tant defensivament com en atac on la nota de l'examen queda aprovada però val a dir que la nota final s'aconsegueix amb la mitjana de tots els partits i la setmana que ve hi ha un partit complicat davant del Morell.