dissabte, 14 de febrer del 2009

ALFORJA FS - VALLS ( 3 - 0 )

Segon contra tercer es disputaven avui dissabte un partit importantíssim on els locals venien de perdre a casa contra el Playas i una altra derrota els despenjava de la particular lluita amb l'Aldea i provocava que la resta de perseguidors s'aproximessin massa i, per contra, el Valls venia amb ganes de revocar l'1 a 4 de l'anada per, com a mínim, salvar el gol-average i veure els blaus més aprop a la classificació. Finalment el partit s'ha saldat amb un 3 a 0 favorable als locals.

La primera part iniciava amb un Valls que volia tindre la possessió de pilota però construïnt a la seva pista i per tant, sense dur massa perill a la porteria defensada per Alexis. Els locals, en canvi, quan tenien la possessió buscaven més verticalitat i això donava una mica més de ritme ja que semblava que els visitants vulguéssin adormir el partit i dur-lo al seu tarannà. En definitiva, una primera part amb molt de moviment però sense masses ocasions a excepció d'una jugada ben trenada entre el tanca Gerard i l'ala Ernest que han culminat amb gol a falta de pocs minuts pel descans.

La represa s'ha vist enmarcada per un Valls que ha hagut de pressionar una mica més per no deixar passar el temps i això l'ha incomodat en la seva manera de jugar de tal manera que els espais que deixaven els ha sapigut aprofitar bé el conjunt local per crear vàries contres. En una d'aquestes, David marcava el segon i donava una mica d'aire als seus. Els visitans s'han volcat a la pressió i han gaudit d'alguna jugada on Alexis ha hagut d'intervenir però sense més transcendència. Ja a l'últim segon, els blaus han disposat d'un doble-penalti que Ruben ha transformat per deixar el marcador amb el 3 a 0 definitiu.

Concloent, gran treball defensiu dels locals que han travat l'atac Vallenc i retornen després de 7 setmanes a tancar la porteria a zero i en atac, tot i perdonar, s'ha estat més efectiu que l'anterior setmana, per tant, lliçó apresa... i a descansar una setmana per arrancar amb força després de carnaval contra el Riudoms altra vegada a casa.