dimarts, 10 de febrer del 2009

ALFORJA FS - PLAYAS DE SALOU ( 3 - 4 )

Gran partit el viscut dissabte dia 7 al pavelló Alforgenc protagonitzat per dos grans conjunts. L'espectacle va estar assegurat en tot moment on el resultat parla per sí sol. Un ajustadíssim 3 a 4 va donar la victòria als Salouencs als últims segons gràcies a un doble-penalti.

Una primera part amb un Salou més aviat recollit i un Alforja amb un clar objectiu, atacar, va ser la tònica dels primers 20 minuts els quals es van saldar amb un empat a uns. Massa premi per uns visitants conservadors que van marcar gràcies a l'astúcia d'Andreu en un rebot que li va quedar als peus, i per contra poca recompensa a uns locals que van disposar de forces ocasions on el porter rival va tindre un gran dia. Xuts, jugades, estratègia i més van ser insuficients per passar d'aquest empat on tothom sabia que no quedaria així.

El que ningú s'esperava és que es produís un parcial de 2 a 3 a la segona part en forma de remontada a l'últim minut i gràcies a un doble-penalti. Un total de fins a 15 faltes en aquests segons vint minuts distorcionava el joc vist a la primera. Tot i així, els dos conjunts es van llençar a l'atac per l'inconformisme d'un puntet i primer ho pagava el Salou que veia com els locals s'avançaven però acte seguit aconseguien empatar a 2. El partit s'estava tornant una mica boig i Sergi va realitzar una gran jugada que ficava el 3 a 2 favorable als blaus, però dos gols 'in extremis' van capgirar el marcador i van deixar una grada glaçada que veia per segona vegada a la temporada com el seu conjunt es deixava robar 3 punts.

Tots sabem que cada partit és una lliçó (per bé o per mal) i també hi ha lliçons repetides que caldria repassar. El que està clar, és que en aquest partit el temari anava sobre "qui perdona ho acaba pagant" i així va ser. La nota positiva n'és el joc tant en rapidesa, posicionament, control del tempo, etc... que va dur l'Alforja en tot moment. Si es segueix treballant així, només un factor tant incontrolable com és la sort pot decantar la balança d'algun partit. Sort i ànims!