dissabte, 14 de març del 2009

ALFORJA FS - FINCAS LEGNA ( 9 - 2 )

Un dels grans partits de la jornada 22 era el que enfrontava aquesta tarda l'equip "zamora" contra l'equip "pixixi" (fins al moment) de tota la Preferent Catalana. Els blaus amb 50 gols en contra i els negres amb 135 dianes a favor. En principi un bonic duel que prometia espectacle segur al Coliseum Alforgenc i que finalment no ha defraudat al públic que s'hi ha acollit ja que han pogut veure molts gols fins un total de 9 a 2.

Una primera part amb un gran treball defensiu local ha permés tancar a zero la porteria defensava pel veterà porter Alexis qui juntament amb l'equip estan duent una bona marca de gols en contra, fet que ha posat difícil les coses a un Legna que ha disposat d'algunes ocasions, però, sense massa perill. Contràriament el perill portat per la tàctica blava els quals sense massa sort de cara a gol han culminat els primers 20 minuts amb dues dianes, obra de Sergi i Ernest.

La segona part el Legna s'ha vist obligat a anar a buscar el partit i això ha fet que hi hagués intercanvi de gols... 3-0, 3-1, 4-1 i 4-2. Amb aquest resultat s'arribaria a l'equador de la segona part i on hi ha hagut un punt d'inflexió en el qual el Legna s'ha vist superat físicament pel conjunt local ja que varis xuts llunyans i un doble-penalti han arrodonit el resultat final.

Gran partit el que s'ha vist i gran treball el realitzat pel conjunt local que passa un difícil examen aprovant les dues preguntes, la defensa i l'atac. Ara no queda més remei que seguir treballant com s'està fent per no perdre el fil, fil que continua a La Pobla de Mafumet d'aqui set dies.