dimecres, 25 de març del 2009

LA POBLA DE MAFUMET - ALFORJA FS ( 3 - 7 )

Partit corresponent a la 23ª jornada de Lliga entre el líder provisional de la categoria i el penultim classificat. Un encontre en el que l'Alforja tenia molt a perdre i poc a guanyar, tot i no fer el seu millor joc, els blaus van aconseguir uns 3 punts valiosos per seguir en la lluita de la primera posició.

El partit va començar com tothom s'esperava, l'Alforja creant ocasions de gol i els de la Pobla intentant aprofitar algun contraatac per tal de sorprendre al seu rival. Va ser Òscar Gual qui va fer el primer gol al creuar la pilota davant la sortida del porter. Tot i el gol, la tònica del partit no cambiava i s'anaven creant ocasions de gol. El segon gol visitant arribava aquest cop de l'altre germà, de Gerard Gual, que va sorprendre al porter amb un xut llunyà. Després d'aquest gol, els alforgencs es van sentir incomodes durant uns minuts i no va ser fins a falta de 5minuts pel final de la primera part quan van desplegar els millors moments visitants del partit. Ernest va sumar el tercer dels blaus i Sergi, a l'ultim segon de la primera part feia el 0-4.

A la segona part, els alforgencs van sortir confiats i aquest fet el van aprofitar els jugadors de la Pobla que van disposar d'ocasions que no van tindre durant la primera part. Ernest, a pròpia porta, va ser qui va inciar el compte dels locals. Uns instants després van fer el segon gol de falta, posant 2-4 el marcador. Però Ernest, driblant al porter, i Sergi, de jugada a pilota aturada, posaven el 2-6 a favor dels blaus. A partir d'aquí el partit estava sentenciat i només hi va haver un gol a cada banda. El gol de l'Alforja el feia, Quim Osete, així celebrant la seva recuperació de la lesió, que l'ha apartat dels terrenys de joc desde finals d'any passat.

Partit que no passarà a la història tot i sumar els 3 punts corresponents que aniràn molt bé per la lluita particular de l'Alforja. Ara tocarà apretar ja que venen partits díficils, el primer, contra el Can Vicenç, un matx que no serà gens fàcil.