dimecres, 20 de maig del 2009

ALFORJA FS - MONTBLANC ( 16 - 0 )

Partit corresponent a la 29ª jornada de Preferent, que afrontava als locals contra l'equip montblanquí, en què a la primera volta l'Alforja va patir molt per poder "robar" els 3 punts de Montblanc.

Desde el primer minut que l'Alforja va presionar la sortida de pilota del Montblanc i això va crear molts problemes a la zona de creació d'aquests, en canvi, quan la pilota era de domini blau les combinacions anven succeînt i fruït d'això desde els primers minuts els locals s'imposaven al marcador. Els blaus no afluixaven la pressió, i a causa de "l'enxufats" que estaven no van deixar respirar al rival arribant als 10 gols a la mitja part, amb un resultat parcial de 10-0.

Res cambiava a la segona part i desde els primers minuts el partit seguia la tònica de la primera, en què l'Alforja seguia aumentant el casiller golejador i es mostrava seriós en tarees defensives. A mitjans de la segona part, els alforgencs van afluixar una mica i van "adormir" el partit. El resultat final va ser de 16-0, amb gran mèrit d'aconseguir tancar la porteria a 0.

Destacar la esportivitat i la competivitat del Montblanc degut al resultat del partit i pel que fa als locals, gran partit el jugat, però no es poden confiar ja que venen una serie de partits que seràn molt díficils i complicaran les aspiracions blaves.