dilluns, 11 de maig del 2009

ALFORJA FS - CE MONT-ROIG ( 12 - 1 )

Partit coresponent a la 28ª jornada de lliga, que disputaven l'Alforja i el Mont-roig en què els locals van sortir molt motivats i gens confiats, ja que sabien que certa confiança podria fer-li passar un mal trangul.

La primera part començava amb l'Alforja presionant i amb molta verticalitat en les seves jugades. El Mont-roig, segurament degut a la seva falta d'efectius, esperava al seu propi camp i amb jugades més horitzontals per tal de no desgastar-se. Amb el pas dels minuts, els blaus començaven a perforar la porteria visitant i s'arribava a la mitja part amb un 5-0 al marcador, reflex del que havia estat el partit fins al moment.

A la segona part, els alforgencs sortíen a la pista amb la missió de no adormir-se com ha succeït en varies jornades i per tant, es va fer bestant emfasi en aquest factor durant la mitja part. A conseqûència d'això, els blaus no van baixar el nivell, però si a jugar amb més calma i no tanta verticalitat, és a dir, a fer sortir l'equip visitant de la seva pista. Els gols es van anar succeïnt igualment fins arribar a 12 en el marcador local, pel que fa al Mont-roig, van obrir el compte de penalt, a principis de la segona part.

Una jornada menys per el final de la lliga i tot segueix igual. Està clar que l'equip alforgenc no pot baixar els braços i ha de fer l'últim esforç per tal d'aconseguir l'objectiu marcat. El pròxim partit, degut al suspès al camp de l'Aldea, serà a casa contra el Montblanc, un partit gens fàcil tot i la posicions classificatories de cada equip.