dimarts, 2 de juny del 2009

ALDEA - ALFORJA FS ( 2 - 3 )

Segurament un dels partit més esperats de la temporada tant per jugadors, aficionats i públic en general... i així va ser ja que l'ambient viscut al pavelló Aldeà va ser increïble. Sense cap mena d'incident malgrat la tensió que vivíen tots dos equips, van fer que la gent present disfrutés d'una jornada espectacular.

Donaven el tret de sortida els Aldeans ficant la pilota en joc i en menys d'un minut aprofitaven un xut llunyà que rebotant al cos d'un defensor del conjunt visitant s'escorava dins la porteria dels blaus. El públic local va començar a vibrar, però tot seguit, Gerard aprofitava una jugada sense angle per igualar el resultat i tornar a ficar en taules la situació. En menys de dos minuts el públic augurava un gran partit. Una primera part d'un Alforja més recollit donava més opcions al control de pilota del conjunt local que amb nombroses ocasions va veure com sempre acabava topant-se amb el porter Alexis. Era un partit molt dinàmic que va començar amb molta força malgrat que s'arribés amb empat a 1 al descans.

La segona part, l'Alforja arrancava sabent que un empat no era bon resultat i va haver de buscar una mica més el partit, fet que va provocar que en la pressió s'arribés a les 5 faltes ràpidament. Una doble amonestació per part d'un jugador Aldeà donava opcions, i gràcies a una inspiració de Ruben, qui va marcar un autèntic golas aprofitant l'inferioritat numèrica el conjunt visitant ficava l'1 a 2 al marcador. Tot seguit l'Aldea va disposar de dos doble-penalt, fallant el primer i encertant el segon amb la qual tornava l'igualada i l'ai al cor de tots els Alforgencs. Quedaven encara uns minutets i els blaus es van veure obligats a treure el porter-jugador i aquesta vegada els hi va sortir bé ja que sense presses van esperar a tindre l'oportunitat i després d'estavellar la pilota al pal, Perla es trobava una pilota morta que serviria per donar la victòria amb el definitiu 2 a 3 després de que l'Aldea no pugués materialitzar cap jugada en els últims minuts jugant amb porter-jugador també.

Espectacular partit del conjunt Aldeà, bon partit dels Alforgencs, gran ambient a les graderies... la veritat és que no se li pot demanar massa més a un encontre d'aquestes característiques. Des d'aquí, dir dues coses bàsicament, felicitar per la victòria als xabals de l'Alforja i d'altra banda avisar que encara resten dos partits, ja que la regularitat es calcula amb 34 partits i no amb 32. Sort!