divendres, 5 de juny del 2009

ALFORJA FS - PRADELL ( 8 - 3 )

Espectacular ambient al feu Alforgenc en aquesta recta final del campionat on l'equip local s'ho jugava tot contra un Pradell encoratjat i amb ganes de ficar-ho ben difícil. En aquesta penúltima jornada de lliga, els 3 punts vitals se'ls acabaria enduent l'Alforja però a base de treball i sacrifici tot i el resultat final tan ampli. Una graderia plena de gom a gom veuria com una primera part ajustada s'acabaria decantant cap a casa amb una molt bona segona part.

Iniciaven l'encontre els Prioratins que ben aviat s'avançarien en el marcador en una bona triangulació que agafava els blaus despistats. També aviat, va ser la reacció d'Alforja que amb clar domini i molt percentatge de possessió va capgirar el marcador. La tònica d'aquests primers vint minuts va ser el d'un Pradell tancat esperant alguna contra i d'un Alforja molt dinàmic i amb forces ocasions. Tot i això, s'arribaria al descans amb un ajustat 3 a 2.

Els locals arrancaven la segona part amb molta força i sabent que el Pradell acusaria el físic van aprofitar per materialitzar les ocasions tant amb jugades d'estratègia, com el golas de Gerard Gual, com triangulacions on participava tot l'equip. Gran segona part on es va fer disfrutar un públic entregat, amb 6 gols, 5 pels locals i un pels visitants.

En resum, molt bon partit del qual els jugadors Alforgencs es poden sentir orgullosos donat el context de pressió pel que representava el perill del Pradell i pel nivell mostrat a les alçades de la lliga on un últim examen el proper dissabte dia 13 servirà per decidir-ho tot.