divendres, 18 de desembre del 2009

ALFORJA FS - CFSF ALDEA ( 7 - 7 )

Derbi el que ens aportava la jornada 10, en què sense dubte no deixaria a ningú indiferent. Tal com va passar l'any passat, una primera part amb un domini blau aclaparador i una segona on l'Aldea aconseguia neutralitzar les forces.

Els alforgencs van sortir a la pista amb unes ganes i una pressió terrible, a causa d'això en 2 min el marcador ja reflexava un 2-0 local. Els visitants no aconseguien treure la pilota i les recuperacions i triangulacions ràpides blaves eren un fet. Les ocasions s'anaven succeïnt, una radera l'altre fins aconseguir el 4-0 en què s'acabaria la primera part. La primera part no va tenir més història que la comentada.

En canvi, a la segona part tot va cambiar, un Aldea que va sortir com no havia sortit a la primera i els locals que segurament van pecar de relaxació va crear que l'Aldea es sentís més comode i ràpid retallés distàncies al marcador, 4-1. Aquesta segona part era l'Aldea qui presionava i l'Alforja el que estava incomode a la pista. Tot i això els blaus es van posar 6-1 aprofitant també l'expulsió d'un jugador visitant. A partir d'aquí, porter-jugador de l'Aldea i gol rere l'altre el que aconseguien, fins a posar-se 6-5 a falta de 3min. Els blaus van aconseguir distanciar-se en el marcador 7-5 però els grocs van poder empatar a falta de 30 segons.

Sensacions semblants al partit de la temporada passada, una primera part amb un joc brillant, però una segona en què l'Aldea pasa per davant a l'Alforja. Partit per aprendre dels errors per als alforgencs que ja estàn pendents de la pròxima sortida, Berga, un partit díficil i que es necessitara molt sacrifici per tal de treure algu positiu de la capital del Berguedà.