dilluns, 21 de desembre del 2009

BERGA FS - ALFORJA FS ( 3 - 11 )

L'Alforja es presentava a la pista del Berga amb l'objectiu d'aconseguir els tres punts i un partit serio i un gran joc dels blaus va fer que tornessin a terres tarragonines amb l'objectiu marcat anteriorment.

Els alforgencs van sortir a la pista molt "enxufats" i a causa d'això als pocs minuts de joc el marcador reflexava un 0-3 ben clar. A partir d'aquí els visitants van anar a controlar més el partit i el joc va agafar certa pasimonia. Una pèrdua de pilota i una explusió a un jugador visitant van ser les causes dels dos gols del Berga a la primera part, però els alforgencs havien aconseguit arribar fins als 7 gols.

A la segona part el Berga amb porter jugador a falta de molts minuts va intentar retallar distàncies, però una forta i segura defensa visitant ho van impedir. Els gols alforgencs anaven succeïnt i els últims minuts van ser de treva per als dos equips, sabent que el partit estava liquidat.