dilluns, 21 de desembre del 2009

ALTAFULLA FS - ALFORJA FS ( 4 - 3 )

Partit aplaçat corresponent a la 2ª jornada de Lliga el que enfrontava al Altafulla i l'Alforja, dos vells coneguts en què fa dos temporades ens van deparar una gran i esportiva rivalitat. Al final l'Altafulla es va emportar els 3 punts, amb la sensació de què l'Alforja no el va saber rematar.

Un principi de partit en què els dos equips es mostraven cert respecte i segurament per aquest motiu no es podia veure el millor de cada banda. Un Altafulla amb molta posessió estèril i un Alforja ben estructurat defensivament i intentant aprofitar les contres eren les bases tàctiques de cada un. Quan l'Alforja va començar a agafar més control de pilota i a soltar-se més, l'Altafulla va aconseguir avançar-se al marcador a poc per finalitzar la primera part. Quedava una segona part molt entretinguda pels seguidors.

A la segona part la dinàmica era la mateixa, una pèrdua de pilota al mig del camp la va saber materialitzar l'Altafulla per posar un 2-0 al marcador. Tot seguit, els alforgencs van treure el seu ADN guanyador i amb coratge van aconseguir remontar el partit posant-lo 2-3 a falta d'uns 10min per la finalizació del partit. Les forces es van tornar a igualar, el partit estava trencat i els dos equips tenien ocasions, les faltes s'anaven acumulant... què ens depararia el final del partit? A falta d'uns 4min, un fallo d'un jugador visitant va resultar l'empat. A continuacio els blaus van poder tornar-se a avançar amb dos doble penalts que no van saber transformar, cosa que sí va fer l'Altafulla a falta de 20 segons, 4-3.

Partit molt intens ( sobretot a la segona part ), en què qualsevol dels dos equips es podia haver emportat els punts, però un Altafulla resolutiu va ser el que se'ls va emportar. En clau blava comentar que cal seguir treballant ja que si es vol seguir en la bona dinàmica o millorar-la, ningú regalarà res.