dimecres, 13 de gener del 2010

ALFORJA FS - CAPELLADES ( 3 - 4 )

Volta al treball després d'unes llargues vacances nadalenques on l'Alforja s'afrontava al Capellades, un dels equips punters de la categoria. La mala sort i errors concrets van fer que els blaus no s'emportessin els 3 punts.

Els alforgencs van sortir a presionar a tota la pista, i els visitants, segurament per la falta d'efectius es van quedar a mitja pista aguantant el rival. Una primera part bestant treballada pels dos equips va fer que es gaudissin de poques ocasions de gol, la primera, la va concretar l'equip local. A partir d'aquell moment, el Capellades semblava tocat, els alforgencs, amb falta de ritme, intentaven ampliar el marcador i van gaudir de dos ocasions clarissimes de gol que no les van saber materialitzar. En canvi, els de la província de Barcelona, amb un minut posaven un injust 1-2 al final de la primera meitat. Ens esperava una segona part totalment diferent, amb moltes ocasions de gol.

Els primers minuts de la segona part van ser igualats, a partir del min.5 va ser quan l'Alforja va ensenyar les ganes de guanyar aquest partit i va tancar completament a un Capellades amb falta de forces per les baixes. Quan justament millor jugava l'equip local, una arribada visitant i 1-3. Els blaus no es van desanimar,ho van seguir intentant però en algunes ocasiones la mala fortuna i a d'altres la falta de punteria o l'encert del porter van fer que no pujés al marcador. A falta de 5min es va treure el porter-jugador, els locals aconseguien retallar distàncies, 2-3. A la següent jugada, una pilota perduda la va finalitzar un jugador visitant sense porter 2-4 i faltaven 40segons. Només sacar els del Baix Camp tornaven a marcar 3-4 i així es va acabar el partit.

Un partit que l'Alforja es mereixia guanyar de totes les maneres, amb una gran segona part i fins a 7 pals durant tot el partit, l'equip mereixia un altre resultat. El pròxim partit a Cambrils, una pista díficil on els alforgencs volràn sumar els seus primers punts del 2010.