diumenge, 17 de gener del 2010

CAMBRILS C.E.C.R - ALFORJA FS ( 4 - 3 )

Un llarg desplaçament el que li esperava al equip del Baix Camp, ja que havia d'anar a terres pirinenques, al Solsonès. Després d'un partit molt seriós i una decisió arbitral molt rigurosa els blaus van caure a falta d'un segon.

A la primera part l'equip local va començar fort, dominant, tocant i creant ocasions de gol. Ben aviat van fer el primer gol, früit d'un rebot que acabaria amb gol a pròpia porta local. A partir d'aquest moment els alforgencs van començar a agafar confiança amb la pista i mostraven la seva versió arribant forces vegades a porteria. Els germans Gual serien els artífecs de la remontada, primer Òscar i després Gerard, al final de la primera part, van posar 2-1 al marcador però amb la sensació que l'equip visitant va perdonar al rival.

A la segona part els locals van tornar a apretar i a dominar, no clarament, el partit. Una pèrdua de pilota de l'Alforja en zona de creació la va aprofitar un jugador local per posar taules al marcador. Ivan Alañà, després d'un rebuig del porter, tornava a posar als visitants per damunt el marcador. A partir d'aquí els alforgencs, a causa dels pocs canvis, anirien a mantindre el resultat tot i de disposar d'alguna ocasió. Faltaven 4min i el Cambrils va treure porter-jugador, però la defensa blava els neutralitzava, no donaven sensació de perill fins que un xut d'un jugador dels del Solsonès va rebotar al pit i després al braç que estava enganxat al cos, l'àrbitre no va dubtar en senyalitzar penalt, 3-3. Faltava un minut, i a l'última jugada del partit els locals van portar-se els 3 punts amb l'eufòria dels seguidors locals.

Partit correcte en termes generals dels blaus en què la falta de punteria per enèsima vegada, una decisió arbitral polèmica, la mala sort i tot sigui dit, el nivell del rival, van fer que els alforgencs no es puguessin emportar els 3 punts.