divendres, 29 de gener del 2010

ALFORJA FS - CASTELLDEFELS ( 7 - 2 )

Els alforgencs després de dos derrotes seguides havíen de guanyar si no volien començar a tindre un disgust. Regular partit el dels blaus, però el més important, els 3 punts.

Els locals van començar a manar des de els primers minuts, i fruït d'això arribaria el gol ben d'hora. A partir d'aquest instant els dos equips disposarien d'ocasions per marcar, primer els locals i després els de Castelldefels deixaven el resultat amb un 2-1 que semblava que acabaria així la primera part, però als instants finals els locals van aumentar distàncies.

Els locals, relaxats, van sortir a la segona part no molt concentrats tot i que van saber materialitzar les jugades fins a posar-se 5-1. En aquest moment els de Barcelona, treuríen porter-jugador sense sort ja que el resultat es posaria fins a 7-1, marcador que van maquillar els visitants a falta de 5 segons.

Partit que no recordarà l'aficionat alforgenc tot i que serveix per sumar els 3 punts i per anar amb la moral ben alta al pròxim desplaçament, Gelida.