dilluns, 22 de febrer del 2010

ALFORJA FS - ALTAFULLA FS ( 3 - 3 )

Es tornaven a trobar dos vells coneguts, on en cada partit que s'han creuat ha tingut de tot,i aquest no seria menys, 3-3.

A la primera part els dos equips van sortir molt concentrats al partit i no deixaven crear ocasions de gol fàcils al rival. No va ser fins a la meitat de la primera part on, l'Alforja, de pilota aturada, aconseguia estrenar el marcador. Els dos equips van disposar d'alguna ocasió més però semblava que els primers 20 minuts acabarien així fins que els visitants van neutralitzar el gol de Perla amb un gol a falta de 20 segons.

La segona part va ser més oberta. A començaments d'aquesta, una possible agresió sense pilota d'un jugador de l'Altafulla va ser considerada per l'àrbitre com a targeta groga, tot i que a la següent jugada el mateix jugador seria expulsat a causa, segurament, per la balança que va anar mostrant l'àrbitre durant tot el partit. Els alforgencs no van poder aconseguir el gol amb superioritat i poc després els visitants es posaven per davant el marcador, un cop dur pels locals. En aquells instants l'Altafulla podia haver sentenciat però no va ser així i en una recuperació de pilota, Rubén empatava el partit. Faltaven 5 minuts i tot per decidir. Els àrbitres van tornar a ser protagonistes del matx i amb una rigurosa expulsió de Gerard van encendre l'afició local. Just després tornaria a aparèixer la famosa balança i una falta més que dubtosa, significaria el doble penalt que els blaus aprofitarien per avançar-se, 3-2. Faltaven poc més de 2 minuts, els alforgencs necessitaven mantenir el resultat però al final els visitants aconseguien l'empat.

Un bon partit el vist dissabte al pavelló local, on qualsevol dels dos equips s'hagués pogut emportar els 3 punts, tot i que la pèrdua de 2 a falta de 40 segons, deix un sabor amarg.

Aquest cap de setmana l'equip s'enfronta contra el Salou "B", un altre vell conegut, que tot i la classificació, sempre els hi ha costat als locals aconseguir bons resultats a la seva pista.