diumenge, 28 de febrer del 2010

SALOU CFS "B" - ALFORJA FS ( 0 - 4 )

L'Alforja s'afrontava contra un altre vell conegut, el Salou B, amb qui els partits sempre en estat molt complicats i aquest no seria menys.

A la primera part, el Salou sorprenia amb una pressió a 3/4 quarts de camp, on als primers minuts va dificultar la sortida de pilota visitant. En el pas dels minuts, els alforgencs van començar a crear ocasions de gol i la mala sort o punteria van fer que a la mitja part el resultat fos d'empat a 0. Cal dir que el Salou també va tindre alguna ocasió aïllada durant la primera meitat.

A la segona, amb l'Alforja conscient que tard o d'hora el gol hauria d'arribar, va seguir amb el seu joc, tot i que els locals van disposar d'un parell d'ocasions clares. A partir d'aquí clar domini visitant, on Samu perforava la porteria local dos vegades abans que Ruben i John també fessin el mateix amb un gol per cap. El Salou va treure el porter jugador, però els blaus van defensar fort deixant el 0-4 com a resultat final.

Tres punts de gran importància que allunyen al equip de les zones perilloses i deixen al conjunt a mitja taula.

El pròxim partit és a la pista de Fraga, una desplaçament molt difícil en què el conjunt del Baix Camp intentarà treure algun resultat positiu de les "terres de Ponent".