diumenge, 19 de desembre del 2010

Bar Moreno's 1 - 4 Tecnovit Alforja Fs

Partit corresponent a la 10ª jornada de Lliga, on el Tecnovit Alforja FS es desplaçava a Lleida per enfrontar-se al Bar Morenos. Últim partit de l’any 2010 on l’equip visitant necessitava la victòria per tal de no encadenar la tercera derrota consecutiva, que clarament seria un cop molt dur a tot el treball realitzat durant aquests mesos. Destacar la grata sorpresa que es va endur el conjunt Alforgenc quan va arribar al pavelló Pardinyes, ja que aquest presentava un terreny de joc esplèndid per practicar un bon futbol sala.

Així doncs el partit va començar molt bé ja que l’esfèric ens era favorable, gràcies això les ocasions poc a poc es van anar succeint. Després de moltes ocasions fallades, finalment el Tenovit Alfoja Fs va obrir la llauna i això va provocar una dosi de confiança i tranquil·litat, la qual cosa ens va permetre, després d’una espectacular jugada col·lectiva, perforar la porteria rival per segona vegada consecutiva, situant el marcador final de la primera part en un 0-2.

La tònica de la segona part va continuar sent la mateixa, tot i la pressió que el conjunt local de tant en tant realitzava, l’equip Alforgenc va continuar movent la pilota i creant ocasions de perill. Destacar que al minut 29 l’equip va marcar el tercer gol (0-3) i acte seguit el conjunt local es va quedar en 3 jugadors fruit d’una expulsió per protestar interrompudament, això va permetre que els següents dos minuts poguéssim disfruta d’una superioritat la qual no vam saber aprofitar. A partir d’aquí el partit va canviar radicalment gràcies a la forta pressió que el conjunt local va practicar i al fet que jugues amb porter jugador.Es aquí on l’equip visitant va acabar patint més del compte ja que el Bar Moreno's va disposar de una gran multiplicitat d'ocasions de gol, però com ja acostuma a ser habitual les grans actuacions que realitzen els porters, ajuden a que el partit no es compliqui. Tot i així després d’un doble penal un tant protestat, el conjunt local va poder escurçar diferencies en el marcador (1-3), però ràpidament en una de les contres, vam poder marcar el definitiu 1-4.

En termes generals el partit durant 35 minuts va ser molt bo, així doncs victòria molt important per acabar l’any amb un bon sabor de boca, i el més important, sumant 21 punts dels 30 possibles, la qual cosa ens a permès situar-nos a la part alta de la classificació de Territorial Catalana. El pròxim partit es disputarà el 8 de Gener davant un vell conegut com és el Cambrils d’Oden , en el qual esperem haver corregit tot allò en el que fallem.

Finalment el club, vol agrair el suport de tots els patrocinadors, aficionats i públic en general, per fer aquest Somni realitat, i per aquest motiu ens agradaria desitjar un BON NADAL, BONES FESTES i FELIÇ ANY NOU a TOTHOM!!