dijous, 13 de gener del 2011

Tecnovit Alforja Fs 4-1 Cambrils CECR

Any nou, il·lusions renovades i amb moltes ganes de tornar a treballar després d'unes llargues vacances nadalenques. El Tecnovit Alforja Fs s'enfrontava al Cambrils CECR, un dels equips punters l’any passat, i que en aquesta nova temporada, fruit de les lesions, no estaven passant pel seu millor moment. Així doncs l’objectiu dels “grocs” era clar: lluitar durant tot el partit per intentar sumar 3 punts importants i començar l’any de la millor forma possible.

Els Alforgencs, seguint els seus principis, van sortir a pressionar a tota la pista, i els visitants, segurament per la falta d'efectius es van quedar a mitja pista aguantant el rival. Una primera on els nostres van començar forts, dominant, tocant i creant una gran multiplicitat d’ocasions. Però la falta de ritme, la manca de fluïdesa en la última passada i les bones intervencions del porter, van fer que el conjunt local fos incapaç de materialitzar cap jugada durant la primera part. Tot el contrari va succeir pel Cambrils, tot i estar tancats a darrere, i no tindre la pilota, el conjunt visitant també va disposar de algunes ocasions i especialment en una d’elles van ser capaços de marcar un molt bon gol sortint de la pressió. Així doncs el marcador a la mitja part reflectia un 0-1 favorable al conjunt visitant.

La segona part va continuar amb la mateixa tònica, els “grocs” van seguir dominant l’esfèric, creant ocasions, i gràcies a la persistència dels jugadors i l’esforç realitzat durant tots els minuts anterior, es va poder remuntar el partit situant-lo en un 4 a 1, que donava els 3 punts al Tecnovit Alforja Fs en el primer partit de l’any 2011.

Partit correcte en termes generals, i el pròxim cap de setmana l’equip es desplaçarà a la difícil pista del Capellades on intentarà sumar 3 punts importants per seguir somiant en aconseguir els objectius marcats al començar la temporada.