diumenge, 6 de febrer del 2011

TECNOVIT ALFORJA FS - Hospitallet Bellsport "B" ( 3 - 0 )

Partit corresponent al de fa dos setmanes que es va tenir que aplaçar per indispoció de pavelló. El fet de ser dels pocs equips que jugava aquest cap de setmana i la bona hora del partit va fer que ens trobessim amb una de les millors entrades de la temporada.

Van començar els alforgencs forts, sense deixar sentir cómodes als visitants. Ja sigui en recuperació a la pista visitant o a la pròpia, els "grocs" acabaven amb molt bona disposició els atacs.
Els dos primers gols no es van fer esperar molt i al minut 10 el marcador reflexava un 2-0, amb dianes de Ivan i Òscar, després de dos grans jugades individuals. Aquests dos gols va afectar al equip del Llobregat, que va veure que sense fer un mal partit anava per darrera. a les acavalles de la primera part, una recuperació de Gerard li va facilitat un 1x1 amb el porter que va transformar amb molta sang freda. Amb un 3-0 i molt bones sensacions pels d'Alforja s'acabava aquesta primera part.

A la segona els visitants van estirar línies i això va provocar que els locals tinguessin més espais per sortir al atac, i axí va ser, però no van estar del tot encertats de cara a porteria. Cal dir que l'Hospitalet també va disposar de les seves oportunitats durant el partit, però ja fossin els porters (inmensos) o la defensa local, van prohibir que aquests poguessin encetar el casiller. La segona groga de Samu i l'atac de 5 visitant va crear algun petit perill per l'Alforja, tot i que en cap moment veiés perillar el partit.

Felicitar als alforgencs per la victòria que els manté a les posicions privilegiades de la categoria, i també al Hospitalet pel bon partit realitzat i el respecte i l'esportivitat mostrada durant el trancurs del partit.