dilluns, 14 de febrer del 2011

Tecnovit Alforja Fs 5-5 Tàrrega

Aquesta setmana el Tecnovit Alforja Fs iniciava la segona volta davant el Tàrrega, un equip molt fort, on a la primera volta ja va ser capaç de derrotar al conjunt Alforgenc. Tot i això el conjunt local esperava sumar algun punt per tal de poder començar la recta final de la millor forma possible.

La primera part va estar marcada per les errades tàctiques del nostre equip, a diferencia d’altres partits en aquest no varem ser capaços de jugar amb fluïdesa, dominar la pilota i sobretot de ser un equip. Aquest fet i el bon partit del Tàrrega van fer que a la mitja part el conjunt visitant marxes al vestuari amb un resultat favorable 1-3.

El que estava clar es que durant la mitja part l’equip tenia que reflexionar sobre el com havíem jugat i en que havíem fallat, només així seriem capaços de millorar el joc. El inicia de la segona part era esperançador, ja que en poc menys de 3 minuts el Tecnovit va poder igualar el partit situant el marcador en un 3-3, parcial de 2-0 que donava vida al conjunt local. Ara bé el Tàrrega va seguir lluitant i provocant ocasions, i en dos d’elles va aconseguir el 3-5, tot i això els “grocs” no es van rendir i en els minuts finals, gràcies al porter jugador, es va poder igualar el partit situant-lo en un definitiu 5-5. Així doncs un partit molt intens, i molt disputat fins a l’últim minut de joc, on els dos equips van tindré moltes ocasions per acabar guanyat.

Tots sabem que cada partit és una lliçó (per bé o per mal) i també hi ha lliçons repetides que caldria repassar. El que està clar, és que en aquest partit el temari anava sobre "com atacar" i així va ser. La nota positiva n'és l’actitud que l’equip va mostrar en la segona part, ja que ràpidament varem ser capaços de igualar el match. Clarament hem de seguir treballant fort, per intentar recuperar les bones sensacions que teníem al començament de la lliga, només així serem capaços de créixer com un equip.