dissabte, 26 de març del 2011

Àngels Amposta 4-4 Tecnovit Alforja F.S

Partit jugat el dissabte 26 de Març del 2011 al camp Municipal d'Esports d'Amposta a les 17.00h. El Tecnovit Alforja F.S es desplaçava a una de les pistes més difícils de la categoria, la de l'Amposta, en la que segurament no es deixaran escapar molts punts en aquesta mateixa. Un partit que disputaven el 3 er i 4t classificat de la lliga i que de ven segur que no deixaria a ningú indiferent.

Així doncs a les 17:00h l’àrbitre donava l’inici i ràpidament ja es va veure quina era la estratègia de cada equip, aguantar al mig del camp i sortir ràpidament a la contra. Tot i que els Alforgencs en els primers minuts van disposar de varies ocasions, aquesta vegada no eren capaços de marcar el gol, i en una contra ràpida els ampostins van aconseguir situar el 1-0 al marcador. Tot i el gol la dinàmica va ser la mateixa pel que fa a la nostra part, moure la pilota, e intentar crear ocasions per poder empatar el partit, mentrestant el conjunt local es va tancar al darrere esperant la seva oportunitat, però clarament avui no era el nostre dia i en una altre contra, el Àngels Amposta aconseguia posar distància al marcador (2-0), resultat amb el qual arribàvem al final de la primera part.

La mitja part ens va ajudar a millorar tots aquells errors que havíem fet durant la primera, però en una de les primeres jugades, l’àrbitre decideix assenyalar un penalt molt rigorós, amb el qual els ampostins aconseguien el 3-0. A partir d’aquí l’Amposta es tanca al darrere fent una defensa molt forta i clarament era molt difícil jugar així, ja que la única opció que ens deixaven era xutar des de fora. Tot i la dificultat del marcador, l’equip en cap moment es va vindre a baix, en tot moment vam creure que el partit el podíem aixecar, així doncs a falta de 10 minuts és decideix treure el porter jugador per tal d’intentar la remuntada. En una de les primeres ocasions varem poder marcar el 3-1, tot i la insistència en jugades posteriors, l’Amposta va saber aprofitar un error per poder marcar el 4-1. Tot i això vam seguir apostant en el porter jugador i poc a poc anàvem creant ocasions, ara bé, no va ser fins a falta de 4 minuts aproximadament quan gràcies a un xut llunya aconseguíem marcar el 4-2. Gràcies a la insistència del equip i de les ganes a falta de 25 segons aconseguíem el 4-3 i en els darrers 6 segons, marcàvem el 4-4 definitiu. Un últim minut d’infart amb el qual arribàvem al FINAL DEL PARTIT.

Partit molt vibrant, dur i disputat, on al final els dos equips s’han repartit els punts. Felicitar al nostre equip per aquest punt aconseguit, ja que en cap moment hem perdut la fe, i tots hem confiat en que això es podia treure endavant. El pròxim partit és disputarà el dissabte 2 d’Abril, a les 16:00h davant la Seu d’Urgell. Us hi esperem a tots!!!!