diumenge, 20 de març del 2011

TECNOVIT ALFORJA 5-3- Altafulla

Partit important aquesta setmana, ja que es tornaven a trobar dos vells coneguts, on en cada partit que s'han creuat ha tingut de tot,i aquest no seria menys, 5-3.

A la primera part els dos equips van sortir molt concentrats al partit, forts i amb molta intensitat, fet que va comportar un partit força dur físicament. No obstant l’equip Alforgenc va saber aguantar aquests minuts i ràpidament en 2 jugades col·lectives van poder situar el marcador en un 2-0. A partir d’aquí els dos equips van disposar de múltiples ocasiones, però la falta d’encert i les bones actuacions dels dos porters van fer que no es marquessin més gols. Tot i així en la última jugada de la primera part a falta de 2 segons, el conjunt visitant en un xut va poder reduir la diferència situant el marcador en un 2-1.

La segona part va continuar igual, però aquesta vegada l’Altafulla va poder empatar el partit just començar la segona part. Clarament aquest gol els hi donava vida, però en pocs minuts vam poder respondre amb un altre gol (3-2), tot i el gol, l’Altafulla no es va rendir en cap moment i ens van tornar a empatar (3-3). A partir d’aquí el conjunt local no va perdre la paciència, vam saber estar a l’altura del partit, i gràcies al moviment de pilota i a la intensitat, varem ser capaços de marcar 2 gols més per situar el partit en un definitiu 5-3.

Diuen que tal com s’entrena es juga, i la veritat és que després de la derrota contra l’Aldea, el Tecnovit Alforja F.S va entrenar-se molt bé durant tota la setmana, gràcies això l’equip va saber treure endavant un partit molt important i transcendental per seguir aspirant a tot en aquesta lliga.

Per altra banda ens agradaria donar la benvinguda a la nova incorporació del nostre equip, un nou company al qual li obrim les portes del nostre equip: Miguel “Gato”, un bon porter que de ven segur que s’adaptarà i ens ajudarà en aquest tram final de la lliga.

Així doncs la propera setmana el conjunt Alforgenc es desplaça al camp del Àngels Amposta, partit molt important ja que els dos equips van empatats a 35 punts a la classificació.