dimarts, 25 d’octubre del 2011

CARA I CREU

Cara i creu pel que fa als equips de l'Alforja FS en els seus respectius partits. D'una banda, tant el Territorial com el Preferent van aconseguir la victòria i d'altra, el Segona Divisió i l'Infantil van perdre.

El Territorial s'enfrontava contra el Mont-roig, un vell conegut d'altres temporades. En la primera part el resultat va ser de 3-1 amb domini local tot i no fer un partit molt vistós. La segona part el fet d'anar 5-2 va fer treure el porter-jugador al equip visitant i que tot i marcar en la primera jugada d'aquest, el resultat es va quedar amb el 5-3 final.

El Preferent es veia les cares amb el Catllar, un nou de la categoria. En un partit intens, els alforgencs van conseguir emportar-se els tres primers punts de la temporada remontant el primer gol visitant quedant al final del partit un marcador de 3-1.

El Segona Divisió s'estrenava a casa i ho feia amb molta ilusió. Tot i això, l'Altafulla B, es va mostrar molt fort i contundent tant en defensa com atac, amb un 3-1 a la mitja part. A la segona part, el fet dels locals d'anar a pel partit va fer que el marcador final es situes amb un 2-8.

L'Infantil afrontava la segona jornada a la pista del Laguna, un altre rival díficil per l'equip alforgenc. Es va viure un magnífic partit al pavelló Municipal de Cambrils tal i com demostra el 8-7 final. Sembla que la primera victòria de la temporada s'aproxima i qui sap si serà el proper partit com a local.