dilluns, 17 d’octubre del 2011

SEGUEIX LA MALA RATXA

Nou cap de setmana i mateixes decepcions a Alforja. Dels 4 partits que va jugar el club en totes les categories, tots van ser en resultat desfavorable, tot i que en alguns es va estar a punt de sumar els primers punts de la temporada. Segur que el pròxim cap de setmana es girarà la truita!

El Territorial va perdre a la pista de l'Altafulla per 3-2 després d'un partit vibrant. La primera part va acabar amb un 2-1 pels locals, que van començar molt forts però es van anar desinflant. En canvi, a la segona part, amb l'ajuda d'un jugador de l'Altafulla expulsat, els alforgencs van tindre moltes més ocasions tot i acabar perdent per 3-2.

El Preferent anava a la pista del Ascó. Una primera part equilibrada va portar el 0-0 al marcador, en canvi, a la segona part, després de desaprofitar una superioritat númerica, els locals van anar tota l'estona per davant amb el 4-2 final.

El Segona Divisió debutava a la díficil pista del Masvi de Reus. Tot i una bona primera part, on el resultat era de 3-1, un segon temps desastrós va portar a que el marcador reflexés un 12-1 al final del partit.

I per acabar, l'Infantil també debutava en lliga, en aquest cas a casa contra el Playas de Salou. Un gran partit el que es va veure al Pavelló d'Alforja, on el resultat final va ser un 4-5 després de que l'equip local desaprofités nombroses ocasions de gol.