dilluns, 17 d’octubre del 2011

NEFAST INICI DE TEMPORADA

Després d'un mal debut, els dos primers equips es presentaven davant la seva afició amb moltes ganes de començar a sumar punts i alegries. Però no va ser així ja que cap de les dos "esquadres" alforgenques van treure res positiu dels seus partits.

El Territorial s'enfrontava contra el Salou "B", un duel que s'ha repetit molt aquests últims anys amb un gran futbol sala. Després de acabar la primera part amb un 2-1 al marcador, a la segona part el Salou va saber aprofitar errors puntuals i l'expulsió d'un jugador local per emportar-se el partit amb el 3-4 definitiu.

El Preferent tampoc va poder sumar la victòria davant el Nàstic de Tarragona. Tot i començar bé el partit avançant-se al marcador ben aviat, el Nàstic va capgirar aquest abans d'arribar a la mitja part amb un 2-1. A la segona part, els alforgencs van voler fer un pas endavant per retallar distàncies i això va provocar el 2-4 final.

Cal recordar que el Cumesa Alforja, de Segona Divisió va disputar un amistós a la pista del Riudecanyes, perdent 3-2. Setmana que ve comença la Segona Divisió i l'equip alforgenc debutarà el diumenge 16 a la pista del Masvi Reus.