dimarts, 20 de desembre del 2011

I FINS L'ANY QUE VÉ!

Aquest cap de setmana, l'últim actiu de l'any, es presentava amb els "descans" tant del Territorial, que va aplaçar el partit contra el Puigcerdà, i l'Infantil.

El Preferent rebia la visita del Mediterrani, un rival amb grans jugadors i que estava classificat a la part mitja-alta de la classificació. Els d'Alforja van començar concentrats i fruit d'això es va situar ben d'hora un 2-0 al marcador que es va defensar fins als minuts finals de la primera part on el Mediterrani de Cambrils va conseguir retallar distàncies, i acte seguit, un altre cop els locals augmentar la distància; 3-1. A la segona part, els dos equips van disposar de ocasions per aconseguir molts gols, però no va ser fins als minuts finals on amb un gol per cada equip deixava el marcador final de 4-2.

El Segona Divisió s'enfrontava com a local al Vilaplana, un rival directe tal i com marca la classificació. Després del renaixament de l'equip alforgenc, s'esperava aquest partit amb moltes ganes i amb la il·lusió de sumar els 3 punts. I així va ser tot i que en la primera jugada del partit els visitants s'avancessin al marcador. A partir d'aquell instant clar domini local de pilota i ocasions, amb alguna aillada del equip rival. Els gols van anar succeïnt arribant al final del partit amb un 5-2.

L'equip benjamí visitava la pista del Reus Deportiu per enfrontar-se amb el Col·legi Maria Cortina. Es presentava un partit molt igualat i amb molta intensitat i així va ser. Els primers minuts van ser de clar domini local i així es van avançar al marcador. A partir d'aquell instant l'equip local va apretar de valent i es va igualar el "matx" tot i marxar l'Alforja amb aventatge al final del 2n quart. Va ser a l'últim quart quan els locals van capgirar al marcador i s'emportaven el partit per 3-2 amb un càstig massa sever pels nois de Pol Aragonès.