diumenge, 15 de gener del 2012

CONTRAST DE SENSACIONS

En aquest cap de setmana, els equips del club van jugar un total de 4 partits de lliga, dels quals es van guanyar tants com es van perdre, 2.

El Territorial tenia un dels desplaçaments més llargs de la temporada: la Seu d'Urgell. Tot i el fred i el mateix trajecte, els jugadors van sortir mentalitzats de la importància dels 3 punts des de bon inici, fet que va causar un 0-2 als primers 5 minuts. Tot i la resposta local, tot seguit els alforgencs van marcar per partida doble arribant al descans amb 1-4. Un fort inici de la Seu i una expulsió visitant va posar en perill el resultat però l'equip va tirar endavant tal com indicava el marcador al final del partit: 4-7.

El Preferent era l'únic equip del club que jugava com a local, tot i això el resultat no va ser favorable. El Miami Playa va començar molt fort el partit avançant-se al marcador 0-2 amb només 5 minuts. A partir d'aquí el partit es va equilibrar i tot i tenir alguna ocasió de gol, van tornar a ser els locals que als minuts finals no perdonaven de cara a porteria: 0-4. A la segona part s'esperava la reacció alforgenca però no va ser així i es va acabar amb un 1-7 per desgracia dels locals.

El Segona Divisió no va poder sumar en la seva visita a Altafulla. Tot i que a la primera volta els de la Costa Daurada van apallisar als algorgencs, molt van canviar les coses en aquest partit de la segona volta. Els visitants van estar en tot moment dintre del partit i van donar la cara, però la qualitat en els metres finals dels locals i la manca de sort van fer que el partit acabés en 4-0.

El Benjamí va vèncer a la pista de l'Escola Guillem Fortuny per 2-5, motiu pel qual segueix lluitant per la posició capdavantera de la classificació.