dimarts, 21 de febrer del 2012

CARNAVAL APROVAT

Aquest cap de setmana, tot i no tenir jornada de Lliga, tres equips del club van jugar els seus respectius partits aplaçats de la millor manera possible: tres victòries.

El Territorial viatjava diumenge a Puigcerdà en busca de la tercera plaça. Un partit intens, dur i amb diferents alternatives és el que vam veure a la Cerdanya. Van començar molt bé els alforgencs quan es van posar 0-3 al marcador al equador de la primera part, al final els locals van retallar distàncies. A la segona part el Puigcerdà va tancar als alforgencs a la seva pista i tot una gran defensa dels visitants, els de la Cerdanya van empatar 3-3, però a falta de 20 segons pel final del partit, Gerard Gual va definir 1c1 amb el porter i d'aquesta manera els grocs tornaven a casa amb els tres punts a la butxaca amb el resultat final de 3-4.

El Preferent jugava la tarda de Carnaval com a local enfront la Pobla de Montornès. A diferència del Territorial, va ser l'equip rival que es va posar 0-3 al marcador al finalitzar la primera meitat. Però els alforgencs van treure l'orgull i impulsats de la seva afició van arribar a remontar el partit fins a posar-se 6-3.

L'Infantil es desplaçava al Catllar on jugaria el primer partit a pista descoberta. Tot i el que mostra la classificació, el partit va ser força igualat i no va ser fins a la segona part quan es va poder distanciar l'equip alforgencs situant el marcador final 3-7.