dimarts, 7 de febrer del 2012

SEGUEIX LA BONA RATXA PELS SÉNIOR

Aquesta jornada es presentava amb 3 partits, i és que tant el Preferent com l'Infàntil descansaven en aquest cap de setmana.

El Territorial tancava la primera volta amb la visita del Solsona al pavelló alforgenc. Els de casa volien seguir amb la bona tònica dels últims partits, i així va ser. Una primera part força igualada i amb ocasions a compta-gotes va ser finalitzada amb un penalt a favor dels locals que es van encarregar de transformar. A la segona meitat el partit va seguir la mateixa dinàmica i primer Òscar, d'un xut llunyà i després Ivan, distanciaven el marcador que no es va moure fins al final del partit tot i el porter jugador, 3-0.

El Segona Divisió també jugava a casa, aquest contra contra el Platense Segur de Calafell. Una primera part molt equilibrada i amb ocasions per dos costats es va acabar amb 1-0 al marcador pels locals. En canvi, a la segona part el resultat va anar variant molt fins arribar al 7-4 final, tot i que els visitants es posessin 4-4 al marcador a poc per acabar el partit.

El Benjamí es desplaçava a la pista del CEIP Santa Anna amb un ambient molt gèlid tot i jugar a les 15.30h de la tarda. Diferents factors que deurien afectar al rendiment dels alforgencs, i és que el resultat final va ser de 10-2. També cal dir s'enfrontaven contra un dels líders de la categòria.