dilluns, 22 d’octubre del 2012

ALCARRÀS vs TECNOVIT ALFORJA "A" (0 - 3)

La jornada 4 de Territorial enfrontava l'Alcarràs contra el Tecnovit Alforja FS en un partit que es disputava en diumenge a les 12h. Ja sigui per l'horari, per la pista o per l'equip l'any passat a casa només van perdre 3 partits. Es tractava doncs d'un partit complicat com ho va ser la temporada passada.

Iniciava la primera part sense gaires possessions llargues per part de cap dels dos conjunts. Els visitants tenien algo més de profunditat mentre que els locals ho intentaven amb algun xut llunyà. Va ser en una jugada on Sergi arribava a la línia de fons per després d'un rebot, Gege, materialitzar en gol un fort xut. El gol desenredava un partit una mica travat i s'arribaria a la mitja part amb el 0 a 1.

La segona part amb un Alcarràs una mica més llençat propiciava més espais i contres a ambdues porteries. Els de la plana de Lleida van tindre ocasions davant del porter que no van aprofitar, mentre que els del Baix Camp aprofitaven l'estratègia per avançar-se al marcador. Jugada on intervenen tots els membres i que Ernest acaba culminant. Aquest aventatge donava certa tranquilitat a l'espera del porter jugador. L'Alcarràs té un bon equip i juguen molt bé de porter jugador. No van tindre la sort de cara i els groguencs van aprofitar una contra per arrodonir el marcador. Marcador que tancava a zero gràcies a la bona actuació dels dos porters: Xavi i Ricard.

Bona victòria a domicili en un camp que més d'un s'hi deixarà punts.
Animar l'Alcarràs que la lliga és llarga i tot just acaba de començar.

La propera jornada (5ena a domicili - 16h), gran partit contra el Can Vicenç FS... el derbi!