diumenge, 28 d’octubre del 2012

CAN VICENÇ FS vs TECNOVIT ALFORJA "A" (1 - 4)

Derbi a domicili del pastissers el que es jugava aquest cap de setmana corresponent a la jornada 5 i que posava al conjunt del Tecnovit Alforja FS a prova en tindre que jugar altra vegada de forma consecutiva a fora de casa.

La tònica del partit va ser una constant pressió dels visitants i un clar domini de la possessió de la pilota que els va proporcionar anar per davant del marcador ben d'hora. Ja al minut 4 el marcador reflexava un 0 a 2 per obra de Sergi en ambdues ocasions. Abans d'acabar la primera meitat, Sergi, refermant-se el millor jugador del partit, va fer hattrick i Aleix arrodonia la golejada de la primera part (0-4).

A la segona part, els de la Pineda havíen d'anar a buscar el partit i van avançar la línia de pressió i, això i un Alforja un pél conformista van afavorir que els locals tinguéssin alguna arribada més clara on en una d'elles farien el gol de l'honor. Per altra banda, els visitants no van saber materialitzar algunes jugades clares de gol que per sort no es van trobar a faltar perquè el marcador dels locals no va sumar més.

La lectura és positiva en quan que s'han tret tres punts importants en un camp difícil però el que ha de tindre en compte l'equip és que no es pot donar per acabat un partit a la primera part, ja que la gran majoria s'acaben decidint a les segones parts.

Des d'aquí, desitgem que el CanVicenç aixequi l'ànim que queden molts partits.
Propera setmana amb aturada per la Castanyada i la següent, jornada contra el Solsona a casa a les 17H. Allí us hi esperem!