dimecres, 21 de novembre del 2012

25 N: ELECCIONS, 24 N: FUTSAL

Jornada amb un partit clau!

Catalunya es juga el dret a decidir i el dret a l'estat propi!
L'Alforja, com cada setmana es juga 3 punts en cadascuna de les seves files!

El primer equip, a Territorial, porta la directa i aquesta setmana té un partit importantíssim contra un rival directe, l'Amposta. Partit que promet ser emocionant i vibrant. Esperem la màxima afició possible!
El segon equip, a Preferent, també juga contra un rival directe però en aquest cas de la part baixa de la classificació. L'equip no està passant per un bon moment i necessita el suport del Club i de l'afició. Som-hi nois!

Els tres equips de l'Escola tenen partits molt interessants on pot passar de tot. Esperem que, sense tindre en compte el marcador, com a mínim segueixin aprenent i disfrutin al màxim d'aquest esport.

Sort Alforja! Sort Catalunya!


TERRITORIAL CATALANA FUTBOL SALA - GRUP 2
17:00 h.
TECNOVIT ALFORJA CFS "A"   2-3   AMPOSTA FS "A"  
Mala jornada per al primer equip que pateix la seva primera derrota en el que va de lliga. No va ser un partit on els grocs estiguessin massa encertats i l'anar pel darrera el marcador va propiciar un joc que no li anava bé.

El partit va començar amb un gol matiner dels Ampostins que generaria molts nervis en els locals i l'haver d'anar a buscar la igualada. La possessió era més de l'Alforja que no pas de l'Amposta i d'aquesta manera els visitants aprofitaven les contres per tindre profunditat. En un error d'imprecisió, els del Montsià es tornarien a avançar arribant així a la mitja part. 
La segona part, els locals es llançarien a buscar el resultat i Sergi aconseguiria escurçar distàncies ben d'hora. Però seguidament l'Amposta marcaria el tercer trencant el ritme que portaven els locals. Després d'una recuperació, Òscar podria tornar a escurçar diferències i Alexis decidiria jugar els últims 5 minuts amb porter jugador on vàries jugades haguéssin pogut establir un merescut empat però malauradament no va ser així.
Ànims a l'equip pel treball realitzat fins ara, que ha estat notable, i s'ha de seguir treballant que el camí serà llarg i ens trobarem més pals a les rodes.
Felicitar a l'Amposta per la victòria i l'esportivitat.


PREFERENT CATALANA FUTBOL SALA - GRUP 6
19:00 h.

TECNOVIT ALFORJA, F.S. "B"   5-2   POBLA MAFUMET CF "A"  

El filial s'enfrontava a un rival directe de la part baixa de la classificació. 
Els locals van sortir a pressionar a tota la pista i van oferir un bon joc d'atac però no va ser fins al minut 10 quan Joan Gené va poder avançar als seus. Només 4 minuts més tard, Joan Salvadó feia el segon i s'estrenaria en la taula de golejadors. Tot seguit, La Pobla retallaria la distància en la següent jugada.
Al inici de la segona meitat els locals feien el tercer però els visitants, amb una ràpida contra aconseguiria posar nervis entre els groguencs. Finalment, dos gols dels d'Alforja sentenciarien el partit donant la segona victòria de la lliga i de forma consecutiva a casa.
A seguir sumant i jugant amb cap!


CADET PRIMERA DIVISIÓ FUTBOL SALA - GRUP 4
17:00 h.

CASTELLVELL DEL CAMP, C.F. "A"   2-5   CUMESA ALFORJA, F.S. "A"  

El Cadet jugava a domicili del Castellvell, i ho feia amb la baixa del seu entrenador habitual Ernest Queralt. Joan Gené assumia el rol substituïnt al primer entrenador i aconseguint una bona victòria.
Els locals es van avançar al marcador al minut 4 en un error defensiu al córner. Seguint tancats al darrera i jugant la pilota, Adri i Abel aconseguien capgirar el resultat abans d'arribar al descans.
Els Alforgencs van sortir motivats a la segona part i ràpidament feien el tercer, obligant als locals a sortir a pressionar. Sortint bé de la pressió, l'Alforja tornaria a marcar. Tot seguit el Castellvell reduiria diferències però els d'Alforja sentenciarien per mitjà d'Adri a falta de 2 minuts pel final.
Un partit molt seriòs i ben treballat dels joves de casa.


ALEVÍ PRIMERA DIVISIÓ FUTBOL SALA - GRUP 4
 09:00 h.

CUMESA ALFORJA, F.S. "A"   4-7   ALTAFULLA FS "A"  


PREBENJAMÍ FUTBOL SALA LLIGA REGULAR - GRUP 7

11:00 h.
CUMESA ALFORJA, F.S. "A"   2-6   LAGUNA, CF.S.  

Partit complicat per la base de l'escola en el qual va veure com els visitants s'avançarien ben d'hora al marcador tot i que Martí, en dues ocasions, posaria l'igualada arribant 2 a 2 a la mitja part.
Una segona part també poc encertada, en la que els nanus de l'escola sortirien un pèl despitats en defensa i amb poca fortuna en atac faria que els vermells es distanciessin fins al 2 a 6 final.
Felicitar a l'escola del Laguna pel bon partit i animar als petits de la casa a seguir treballant el dia a dia per milllorar i disfrutar.