dimarts, 13 de novembre del 2012

JORNADA 7a PELS SÈNIORS, LA 4a PELS BASE

Molt bona setmana per veure futbol sala en estat pur!
El primer equip s'enfronta a un rival directe i per contra ho fa a domicili. Ànims i sort que segur que la necessiteu.
El segon equip s'enfronta contra un conjunt que es troba a la part mig-alta de la classificació. Esperem que el resultat d'aquesta setmana no hagi estat un miratge.

D'altra banda, l'Escola, tant Cadet com Aleví juguen llurs partits contra el líder de la categoria i per tant, augura un bon matí d'espectacle. Els Pre-Benjamins de l'Escola juguen fora contra el Segur de Calafell.

Esperem que tots ells disfrutin al màxim! Sort a tots!

TERRITORIAL CATALANA FUTBOL SALA - GRUP 2
18/11/2012- 12:00 h.
GIMNASTIC TARRAGONA   3-6   TECNOVIT ALFORJA CFS "A"
Gran partit el que s'augurava diumenge al matí i així va ser. Sense decepcionar al públic es va poder veure un partit intens, amb gols i amb dos rivals amb fam de victòria i tractant el rival de tu a tu.
Dos gols matiners d'Osete i Sergi donaven un marge al conjunt Alforgenc el qual veia com els granes incrementaven la pressió. Els locals aconseguirien marcar abans d'acabar la primera part per arribar amb un 1 a 2 al descans.
El resultat era molt obert com per esperar acabar el partit d'aquella forma i la segona part va ser encara més dinàmica.
Només arrencar, Ivan faria el tercer pel conjunt groguenc i els granes avançarien encara més la línia de pressió arrivant a tot el camp. Després de la fortuna d'un pal, no hi hauria tanta sort en un xut que Xavi no podria aturar.
El partit tornava a estar obert, però aleshores, la sort en l'estratègia, en un doble penal i en una jugada individual, Òscar i Ivan aconseguirien trencar el partit en favor dels visitants.
El Nàstic només va poder maquillar el resultat al final amb un gol però la diferència en el marcador ja era massa gran.
Gran partit dels d'Alforja que aprofiten les punxades dels rivals directes i continuen la bona ratxa.
Felicitar un Nàstic insaciable i incansable pel gran partit, ja que tots sabem que donaran molt guerra.

PREFERENT CATALANA FUTBOL SALA - GRUP 6
17/11/2012- 16:30 h.
PLATENSE SEGUR DE CALAFELL CE   16-7   TECNOVIT ALFORJA, F.S. "B"
Partit molt intens el del cap de setmana on els Alforgencs causaven nombroses baixes. Tot i això, els grocs decidien pressionar i els hi costaria un gol ben aviat. A continuació, Youssef empataria. En un atac i gol constant per ambdós bàndols el marcador reflexaria un empat a 3. Els d'Alforja decideixen no continuar la pressió i els locals s'avancen per partida doble, però Aron molt encertat s'estrenaria com a golejador i tornaria la igualada a 5. Finalment, s'acabaria la primera part amb un 6 a 5 en una molt bona primera part dels dos conjunts.
Una mala arrencada a la segona part condemnaria a l'Alforja ràpidament a un 9 a 5 i els obligaria a buscar una reacció amb el porter jugador però més que ajudar va perjudicar ja que el Platense aprofitava cada oportunitat. Canito i Aron retallarien distàncies però l'equip ja estava massa tocat moralment.
Resultat enganyós i càstig massa gran per un partit tant vibrant i tant d'esforç.
El Club anima al segon equip a seguir treballant que les dinàmiques negatives estan per trencar-les.

CADET PRIMERA DIVISIÓ FUTBOL SALA - GRUP 4
17/11/2012- 12:00 h.
CUMESA ALFORJA, F.S.   4-0   ALTAFULLA FS
El Cadet continua amb la seva millora dia a dia i acon segueix una gran victòria enfront l'Altafulla.
Els Alforgencs han sortit a per totes des del primer minut i això ha permès portar la batuta del partit.
Esperem que aquesta victòria contribueixi en la millora general de l'equip i felicitar des d'aquí al conjunt rival, que de ben segur no es mereixia marxar amb el marcador a zero.

ALEVÍ PRIMERA DIVISIÓ FUTBOL SALA - GRUP 4
17/11/2012- 10:30 h.
CUMESA ALFORJA, F.S.   4-6   CFS VANDELLÒS
L'Aleví de l'Escola, per la seva banda, també s'enfrontava al líder. Des d'un inici els Alforgencs van intentar posar una bona intensitat defensiva amb la defensa endarrerida i amb molta rapidesa en els contraatacs. Tot això sense deixar de jugar la pilota i intentant arribar a la porteria rival amb el control de la mateixa. A la primera part  el resultat era d'1 a 3, reflex del joc vist ja que tot i l'intensitat i les ganes hi va haver alguns errors tàctics i tècnics, els quals s'hauran de treballar per millorar. Tot i haver arrencat millor a la segona part, el resultat a falta de 10 minuts era de 2 a 5. L'equip no va abaixar els braços en cap moment i van practicar la pressió a tota la pista i amb jugades de banda i córner s'aconseguia el 4 a 5. Finalment, amb la pressió a tot el camp, ha permès que el Vandellós pogués marcar el definitiu 4 a 6 mitjançant jugada individual.
En conclusió, partit molt treballat pels Alevins del Club, amb una molt bona actitud i una millora respecte dels últims dies. A continuar treballant igual!