dilluns, 11 de febrer del 2013

EL PREBENJAMÍ A BLANES


El passat diumenge, a la Ciutat Esportiva de Blanes, es va fer la Fase Final Prebenjamí i el nostre club hi va participar.

Els més petits de casa van xalar en aquesta gran festa del futbol sala que la Federació, des de fa 2 anys, organitza pels més petits. Un total de 48 equips hi van participar, entre els quals hi havia el Vandellòs, El Catllar i l’Amposta de la província de Tarragona.














Foto: Sònia Isla

Un dia on els resultats eren el de menys, el Prebenjamí marxava a les 7 del matí direcció a Blanes, 2 hores de viatge on les ganes de participar en aquesta trobada feien que passessin volant. Els Alforgencs van disputar 2 partits de lligueta i un a la Fase Final, els dos primers contra el Martorell Associació Esportiva i
Inter Esportiu Malgrat respectivament, tots dos amb derrotes contundents. L’últim partit el van jugar contra el 3r classificat del grup C, el Lloret Costra Brava on es va perdre per un gol a l’últim minut de partit.
En la fotografia següent podeu veure amb l’esportivitat que els més petits  encaixen la derrota.










Foto: Sònia Isla

Al finalitzar la trobada, es va fer l’entrega de trofeus, un per a cada equip, mostrant una vegada més que el principal objectiu d’aquesta trobada no eren els resultats, sinó participar i esbargir-se.

Volem felicitar la Federació per la gran organització d’aquest esdeveniment i donar les gràcies als pares i mares, que no van parar ni un minut d’animar a l’equip!!










Foto: Sònia Isla

Força Alforja FS!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Es un equip guanyador !!