dilluns, 18 de febrer del 2013

JORNADA D'ENSOPEGADES

Tret del Preferent que no va jugar i el Prebenjamí que va guanyar, la resta dels equips va ensopegar a domicili.

Territorial

El primer equip afrontava l'últim partit de la primera volta contra el Botarell a domicili. Un enfrontament enganyós com ja ha passat altres vegades en quan que els Botarellencs sempre tenen un plus de motivació per la relació d'ambdues entitats.

Uns locals ben aferrats a tancar-se en defensa feia que el conjunt groguenc no trobés la manera d'irrompre'ls. Molt de control de pilota sense poder aprofundir més ja que el joc es produïa en la meitat del Botarell. Arrel d'aquesta constant pressió, els locals aprofitaven les contres per ocasionar perill a la porteria defensada per Xavi. En una d'aquestes contres, van ser els arlequinats els que s'avançarien en el marcador. Amb l'1 a 0 s'arribaria al descans.
El resultat provocaria que l'Alforja hagués d'anar a buscar el partit a la segona part i fruit d'aquesta impaciència els locals aprofitarien les seves efectives contres per establir el 3 a 0, moment en el qual els visitants decidirien aplicar el porter jugador. A partir d'aquí, la tònica va canviar i era una constant d'ocasions pels grocs que sabrien materialitzar encara que encaixarien un gol i el resultat quedaria amb un 4 a 4 a falta d'un minut pel final.
Ja a falta de 25 segons es produeix l'expulsió d'un jugador local. Va ser una última jugada d'infart on sota la botzina, el conjunt Alforgenc tindria l'ocasió a peus de Gege que davant del porter no va poder culminar la jugada.

Un partit amb sabor agredolç ja que si s'analitza tal com va anar el partit, un punt és prou meritós. El que està clar, és que ha estat una altra lliçó que segur que ens servirà per encarrilar la segona volta.

La propera setmana ens espera un Castellserà que va ser capaç de guanyar l'Aldea ara fa dos setmanes, per tant, fora de casa no hi ha res assegurat i tocarà treballar bé per encetar les tornades amb èxit.

PreBenjamí

Els petits començaven la lligueta de classificació per la Copa Catalunya 2013 visitant un camp ben difícil, el de l'Amposta.

Va ser un partit molt treballat, on es va pressionar molt bé la sortida de pilota dels Ampostins. Els locals només aconseguien arribar amb pilota llarga, però una ràpida defensa ho resolia tallant contundentment.
Els locals es van avançar en el marcador, però els blavencs no van baixar els braços i, fruit de la pressió constant, van saber capgirar el resultat final del primer període amb un 1 a 2 i tot per decidir...

Al inici de la segona meitat, en una contra molt ràpida, Domantas feia l'1 a 3 i un minuts després l'Amposta reduïa distàncies. Un Martí molt encertat de cara a gol establiria amb dues dianes el 2 a 5 final.

Gran partit dels menuts de casa que comencen la lligueta de classificació ben forts.