dilluns, 29 d’abril del 2013

TECNOVIT ALFORJA FS "A" - BAR RESTAURANTE MORENO´S (5 - 3)

Després de tres jornades seguides sense guanyar, el primer equip es retrobava amb la victòria gràacies a avantatjar al Moreno's de Lleida per un ajustat i complicat 5 a 3. És evident que en aquestes alçades de la temporada ningú regala res i menys els equips que s'hi juguen baixar i és que el Moreno's venia com a cuer en busca de punts i de ficar les coses difícils.

El partit iniciava amb dos gols al minuts 1 i 5 per part dels visitants després d'una errada en una recuperació que propiciava una contra de dos rivals contra Xavi totalment venut i el segon a través d'una falta que s'escorava pel mig de la barrera. A partir d'aleshores, els locals agafaven les rendes del partit per generar perill amb contres i arribades que no es materialitzaven, algunes per falta d'encert i d'altres per no acabar d'arribar ja que el marcador havia deixat tocat l'equip. Amb aquesta dinàmica i el marcador sense moure's més s'aniria al descans.

La segona part, els Alforgencs van creure en la possibilitat de capgirar el resultat i van necessitar deu minuts perquè Jordi, Òscar i Marc fossin els autors materials de la remontada. Malhauradament, tant d'esforç i atac es podia pagar i els Lleidatans van poder establir l'igualada a 3 a falta de 5 minuts pel final. Aquí comença el vall de bastons i una setmana més, un arbitratge polèmic, deix als locals amb un jugador menys. Dos minuts en els quals l'Alforja va defensar a mort per no encaixar i poder seguir dintre el partit. Passat el temps de càstig, els d'Alexis situen el porter jugador amb la fortuna que serviria perquè mitjançant el seu capità tornessin a ficar-se pel davant del marcador. Visitants es volcarien a última instància, però Marc amb un xut de propi camp sentenciaria el matx.

Partit del qual s'ha d'aprendre que l'intensitat ha de ser des del minut 1 i que cap equip regala res. Assaborir la victòria ja que venen setmanes complicades però que s'han d'afrontar amb il·lusió.