dilluns, 6 de maig del 2013

SANT JULIÀ CE - TECNOVIT ALFORJA FS (9 - 3)

En primer lloc, donar l'enhorabona al conjunt Andorrà del Sant Julià CE per l'ascens a 3a Divisió Nacional on segur que donarà guerra mostrada la seva superioritat en aquesta lliga durant tot el curs. A falta de cinc jornades per concloure la lliga, els 17 punts virtuals que els separen d'un tercer classificat els hi dóna l'accés matemàtic.

Sense gaires dilacions, el partit es pot resumir dient que és evident que els Andorrans van passar per damunt l'Alforja però els visitants es van endur massa càstig d'un encontre del qual han d'analitzar positivament.

Amb 4 pals a favor, un penal en contre i alguna ocasió bastant clara d'u contra u amb el porter, la diferència de 9 a 3 és abultada si a sobre li sumem que el porter jugador, aquesta setmana ens va penalitzar amb 4 gols. Reiterant altra vegada que el nivell espectacular dels jugadors del Sant Julià va servir perquè els visitants s'haguessin d'emplear a fons i de ben segur ha servit com a correctiu i per aprendre moltes coses.

Una primera part més de tu a tu, amb dos gols matiners per ambdós costats posava un empat a 1 al marcador que feia preveure un partit igualat. Però en el trasncurs de la primera meitat, amb dos xuts de la frontal de l'àrea els locals establien un avantatge clar. L'Alforja, per la seva banda, ho intentava amb aproximacions però amb menys fortuna arribant al descans amb un 3 a 1.

La represa iniciava amb un penal que castigava massa els interessos Alforgencs i l'obligava a volcar-se a l'atac. I tot i tindre 5 - 10 minuts força bons, el nivell exigit pels del Principat va acabar passant factura juntament amb una estratègia de porter jugador mal aplicada aquesta vegada.

D'aquest encontre no n'ha de quedar un mal sabor ja que em tingut el privilegi de jugar amb un equip amb nivell de 3a Divisió (o més) i del qual hem d'aprendre moltes coses. A seguir treballant que el temporal no s'ha acabat.