dilluns, 20 de maig del 2013

VALLS vs TECNOVIT ALFORJA FS "A" (8 - 3)

Estrepitosa ensopegada a domicili del primer equip de l'Alforja contra el Valls en un partit on 5 minuts de descontrol defensiu van castigar massa un conjunt que tenia ganes d'arribar però amb poc encert de cara a porteria. Ni el porter jugador de la primera part, ni el de la segona van servir per a poder escurçar diferències i això va acabar passant factura.

Els primers 10 minuts iniciaven amb un Valls més aviat endarrerit a l'espera de contres i un Alforja amb ganes d'arribar i una possessió de pilota poc perillosa. El ritme de partit era lent i còmode per ambdós conjunts per anar passant minuts però va ser als minuts 10, 11 i 12 que un nivell molt pobre i baix del conjunt visitant a nivell defensiu va sentenciar l'encontre. L'Alforja es va veure abassallat en un instant quedant realment tocat. Tot i això va seguir lluitant per buscar de reduir distàncies amb més cor que cap i fins i tot utilitzant un porter jugador que va portar més d'un ensurt. A les acaballes de la primera part Ivan va poder escurçar distàncies per anar als vestidors amb el 3 a 1.

Només començar la represa, estocada Vallenca amb dues dianes consecutives que deixaven el marcador amb un 5 a 1. Amb el partit trencat, l'Alforja es va volcar a l'atac a la desesperada en busca d'una sort que no el va acompanyar en cap moment ja que fins i tot es van fallar jugades a sota pal.

Derrota dolorosa que deix l'equip tocat en una setmana que es disputa una jornada en dijous contra un potent Alcarràs en hores altes. Esperem que l'equip es refaci ràpidament i retrobi estabilitat aquestes últimes jornades de lliga.