divendres, 24 de maig del 2013

TECNOVIT ALFORJA FS "A" - ALCARRÀS FS (9 - 4)

El partit intersetmanal entre el Tecnovit Alforja FS A i l'Alcarràs FS que es va disputar ahir dijous a les 21h era el partit corresponent a la 19a jornada de lliga que es va aplaçar a petició dels visitants, a priori per falta d'efectius. L'entitat Alforgenca va accedir a la petició i la veritat és que la dinàmica positiva de l'Alcarràs feia preveure un partit molt complicat.

La primera part arrancava amb dos gols pels locals que, tot i ser a jugada parada, era qui portava el control del partit. A partir d'aleshores, incomprensiblement, l'arbitratge va condicionar una remontada dels visitants fins al 2-3. Expulsió del local Gege amb un minut de joc deixant al conjunt Alforgenc amb un home menys durant 2 minuts que l'Alcarràs no sabria aprofitar. Defensa amb tres aferriçada. Com que no n'hi havia prou, un seguit de faltes més que dubtoses fins i tot una considerada falta en atac provocaria que fos doble-penal. Havent entés la situació, l'Alforja va canviar el xip i es va ficar a treballar deixant de banda les externalitats i abans de la mitja part el marcador reflexava l'igualada a 3.

A la represa, l'Alforja tenia ganes d'emportar-se el partit i amb clara vocació ofensiva es va llençar en busca de la profunditat que va trobar per mitjà de Sergi amb dues dianes, d'Òscar després d'una bona triangulació en una contra i de Jordi. Significava el 7 a 3 que deixava tocats els visitants, que a partir d'aleshores col·locarien el porter jugador. Una defensa ben treballada no ficaria les coses fàcils als de la Plana de Lleida que només podrien fer un gol mentre l'Alforja se n'aprofitaria per fer-ne dos deixant el 9 a 4 final.

Gran partit amb intensitat, gols i emoció i que s'ha d'agraïr a l'afició el suport mostrat ja que van ser un jugador més. Es tractava d'un partit de vida o mort per la lluita de la tercera plaça que seguirà disputadíssima fins al final de lliga entre l'Amposta, l'Aldea, el Valls i nosaltres.