dilluns, 17 de juny del 2013

TECNOVIT ALFORJA FS "A" vs BOTARELL (8 - 1)

El primer equip de l'entitat necessitava sumar no només 3 punts, sinò 7 gols de diferència per poder aspirar a les opcions de quedar millor tercer dels tres grups de la Territorial, a l'espera del partit que es disputava diumenge a les 18h entre l'Arenys de Mar i el Futsal Aliança Mataró. En aquest enfrontament s'havia de produir un empat i malgrat que tots estàvem fent força a través de les ones de ràdio als últims 5 segons es va produir el gol del 3 a 2 que donaria matemàticament la posició de millor tercer a l'Arenys de Mar.

Es pot mirar que ens hem quedat a un punt, es pot mirar que ens hem quedat a uns pocs segons o es pot mirar que s'ha fet una gran temporada. La feina increïble de l'últim partit es va fer bé i de forma espectacular amb l'atreviment del porter jugador ja d'un bon inici. La feina al penúltim partit fora de casa en un desplaçament complicat també va ser meritòria. Llavors que ha fallat? La lliga o l'ascens el guanyen els equips més regulars i nosaltres no hem fet la temporada amb nota 10 o 9 (que són la nota del Sant Julià i l'Ascó), l'hem fet de notable per coses bones com guanyar les dues vegades a l'Ascó, o una primera volta molt forta. I l'hem fet de notable per coses no tan bones com la quantitat d'empats i alguns alts i baixos massa remarcats.

El cas és que el Tecnovit Alforja FS ha aconseguit el seu millor resultat a Territorial després de 4 campanyes quedant tercer amb uns registres prou bons. Es va apostar per reforçar i donar especial importància a l'atac i, tot i que això ha minvat forces a la defensa, s'ha aconseguit ser el segon equip més golejador. Per contra, els gols encaixats són la part negativa que ben analitzats són els que ens han fet caure per sota l'Ascó.

El resum breu del partit és que la grada estava plena disposada a donar suport al seu equip i l'equip arrencava el minut 1 amb porter jugador amb tota l'ambició d'avançar-se ràpid i anar encarrilant el partit. No podia sortir de millor manera ja que al minut 6, el porter jugador havia propiciat un 3 a 0. El Botarell, totalment sorprés, canviaria l'estratègia i sortiria a pressionar i l'Alforja es veuria obligat a jugar de 4 sortint a la contra.
Tot i tindre ocasions de xuts llunyans i algunes contres, el Botarell no tenia la sort de cara i només va poder fer un gol, un gol que obligaria l'Alforja a haver-ne de fer 8. Una segona part totalment volcada a l'atac amb el porter jugador sabent el que tocava fer, va servir perquè mica a mica s'anèssin fent els 8 gols, fita que es diu ràpid però que té un mèrit grandíssim amb el ritme de partit que hi va haver.

D'aquest partit se'n pot extreure que el que ens proposem es pot aconseguir però la lliga ens diu que s'ha de ser més regulars i tot i que les temporades s'acostumen a fer llargues, la intensitat que hi ha hagut d'inici a fi ha fet que haguem pogut disfrutar al màxim d'aquest esport. Esperem que l'afició s'ho hagi passat bé i continuï recolzant l'entitat.