dilluns, 10 de juny del 2013

CAMBRILS CECR vs TECNOVIT ALFORJA FS "A" (4 - 5)

Partit complicat corresponent a la penúltima jornada del campionat de Territorial on un Cambrils en posicions complicades i un Alforja amb ganes d'assegurar-se un millor tercer preveia un duel intens. La pista dels Solsonencs és propícia per deixar-s'hi punts i el partit ho va demostrar amb la intensitat dels locals.

Els dos primers minuts de joc arrencaven amb dos gols, un per banda i banda però amb la curiositat de ser anotats pel mateix jugador. En primera instància, el local Albert, marcaria l'1 a 0 després d'un xut que Xavi no desviaria bé i acabaria a la xarxa dels Alforgencs. Acte seguit, un gol en pròpia porta del mateix serviria per establir la igualada al marcador. Els Solsonencs tenien algo més de possessió però el partit era totalment obert i amb força profunditat per ambdues bandes. Tant que de vegades era un anar i venir amb el ritme totalment trencat on imprecisions d'uns i altres preveia que algú ho acabés aprofitant. A l'equador de la primera meitat, Ruben primer, i Òscar després avançarien als seus per encaixar un avantatge tranquil·litzador. Però abans d'acabar-se la primera meitat, un gol local i un altre d'Ivan servirien per anar al vestuari amb un 2-4 que donava un cert aire a l'Alforja que no les tenia totes.

Dit i fet, ja que el Cambrils va sortir en tromba en busca de la igualada i en poc més de 5 minuts ja ho havia aconseguit ja que l'Alforja va acusar la falta d'encert en passades i atacs no finalitzats. Va ser una segona part amb molt de control del Cambrils i un Alforja més especulador que utilitzava les contres però no les materialitzava. A falta de 5 minuts pel final es notava el nerviosisme en l'ambient i ja quan faltaven poc menys de 2 minuts l'Alforja se la jugava amb el porter jugador i després de tindre la sort de que els locals estavellessin una pilota al pal, una bona jugada acabaria a peus d'Òscar que podria establir el definitiu 4 a 5.

Molt bon partit, molt net i molt disputat per ambdós conjunts del qual s'ha d'aprendre que fora de casa costa treure punts i que s'hi ha de ficar tot el cor i tot el cap.

Aquest proper dissabte es disputa l'última jornada de lliga contra el Botarell. Moment idoni per acompanyar a l'equip i poder felicitar-lo després de la gran campanya que s'ha fet. I tot seguit, el "B" es juga la permanència.