dilluns, 30 de setembre del 2013

PRIMER PUNT A 3ª DIVISIÓ

El Tecnovit Alforja "A" aconseguia, aquest dissabte, puntuar a la díficil pista de Castellbisbal després de la igualada a 4. Igualtat en el marcador i també pel que fa al partit ja que a la mitja part el resultat era d'1 a 0 després d'un xut amb una mica de fortuna d'un jugador local. La segona part, més oberta i amb un joc més dinàmic i ràpid va propiciar que els locals s'avantatgessin fins a dos gols però els del Baix Camp, sense abaixar els braços, van establir l'igualada en dues ocasions per finalment, empatar l'encontre.

Els d'Alexis acusaven nombroses baixes i es presentaven amb dos recanvis i això va propiciar que juguessin amb prudència i regulant tot desgast. Per contra, el Castellbisbal, sortia a presionar a tres quarts de pista i quan tenia la pilota volia intentar jugar però se li notava un pèl incòmode ja que es un equip més dedicat a la contra.

Amb un joc d'anar i vindre, s'anaven succeïnt ocasions amb més xuts pels locals i en canvi, més jugades pels visitants, però no va ser fins al final de la primera part que el Castellbisbal s'avançaria. Resultat trabat per un partit força dinàmic.

Segona part ben diferent ja que l'Alforja havia de buscar l'igualada i els locals podien especular. Fruit d'això, ben aviat Ivan, pels grocs, establiria l'igualada. Els visitants, potser conformes amb el resultat van abaixar el ritme i un Castellbisbal volcat a l'atac remontaria fins al 3-1. Era el moment del tot o res i l'Alforja va avançar les seves línies, fet que li permetria igualar l'encontre amb dos bons gols d'Ivan i Sergi. El partit estava molt obert aleshores i un xut dels locals i una jugada dels visitants donarien l'emoció final a un bon partit per ambdós conjunts però que acabaria per repartir els punts.

Potser el Castellbisbal marxava una mica decebut per només esgarrapar un punt a casa, però felicitar-los perquè la seva pista serà molt difícil per a tots els equips. L'Alforja, per la seva banda, contents per poder puntuar fora i sumar així el seu primer puntet a la lliga. Ara és moment de centrar-se en el proper rival, un Rubí amb dues derrotes, que buscarà trencar la ratxa amb nosaltres aquests dissabte a les 18:30h a Alforja.