dilluns, 7 d’octubre del 2013

TECNOVIT ALFORJA FS A vs RUBI (3 - 3)

Tercer partit de lliga i segon empat... Sembla que el Tecnovit Alforja FS A no acaba d'arrancar a la nova categoria tot i fer bons partits amb un nivell més que acceptable. Segurament la falta d'encert en atac i baixades de ritme (que en aquesta categoria es paguen car) són la causa de no quallar en aquest inici de campionat.
Els locals, encara amb nombroses baixes a les seves files, encaraven el segon partit al seu feu. El ribal, un Rubí amb dues derrotes, de ben segur que venia al Baix Camp sense ganes d'especular.

El partit arrancava amb bona pressió de l'Alforja i amb alguna clara ocasió de gol que no es materialitzaria. Per contra, el Rubí, alimentat per les contres establiria l'avantatge al minut 12. Tot seguit, els locals, esperonats per aquest toc i per una afició entregada van saber capgirar el marcador amb dues dianes seguides d'Ernest. Aquest cop d'efecte donava aires als groguencs per acabar de rematar amb el 3 a 1 (de penal) una primera part molt bona. Ben contràriament, a la segona part, un inici fluix dels locals seria castigat amb dues dianes seguides que servirien perquè el Rubí aconseguís empatar l'encontre. A partir d'aleshores, els visitants, més atrevits, van apretar i avançar les línies però sense saber culminar alguna de les jugades que van tindre. En aquest cas, era l'Alforja qui s'aprofitava d'aquests espais per generar contres que sense encert no podria modificar el marcador i veuria escapar dos punts d'un partit que hagués pogut ser groc.

Segon puntet, més amarg que dolç aquesta vegada, però, que serveix per sumar. De la mateixa manera que hem d'anar sumant experiència en la categoria per no cometre errors ja comesos. Aquesta setmana hi ha parada i servirà per tornar a posar l'equip en ordre i enfocar un tram més llarg de partits fins al desembre.