dilluns, 16 de desembre del 2013

TECNOVIT ALFORJA A - HOSPITALET BELLSPORT B (5-3)

Primera victòria després de deu jornades...

El primer equip de l'Alforja FS es troba en una situació un pèl amarga ja que situat com a cuer, aquesta setmana va aconseguir la seva primera victòria. Sumat a tres empats li donen sis punts i el situen a tres punts de la línia vermella.

Si és cert que des del 9é classificat, amb 10 punts, la zona baixa està molt apretada però aquesta setmana toca una pista ben complicada (a Sant Julià) que es troba en zona còmode de la taula.

Aquesta setmana l'Alforja A es jugava més que els tres punts. Es jugava trencar una dinàmica negativa i, a més, contra un rival que fins ara està marcant la línia de la zona de la salvació.


El partit arrancava amb molta possessió visitant però eren els locals qui per mitjà d'Ernest en jugada d'estratègia s'avançarien en el marcador. Transcorreguda bona part de la primera meitat, un gol de fortuna en un rebot beneficiaria els grocs tot i que als últims instants el conjunt arlequinat escurçaria distàncies. 2-1 que donava treba a l'Alforja per empendre una segona part seria.



A la represa, un jugador visitant anotaria dos gols però en ambdues porteries, primer en pròpia (3-1) i després el 3-2. Ja a les acaballes, un joc molt directe dels dos conjunts i finalment el porter jugador dels visitants faria que es visqués un final trepidant que es reflexaria en el marcador amb el 5 a 3 final sota la botzina mateix.


Molt bon partit, on els locals van poder agraïr el suport de l'afició que, tot i la situació, cada cap de setmana compleix amb la cita. Esperem que aquest resultat pugui ser el canvi de dinàmica que tots buscàvem i això només es podrà saber treballant entresetmana.