dilluns, 21 de gener del 2008

FINCAS LEGNA - ALFORJA FS (3 - 2)

Partit jugat a les 16::30 de la tarda, dissabte 19 de Gener del 2008.
Alforja Futbol Sala es desplaçava a la Canonja pista on jugava del Fincas Legna a les 16:00; quan tothom va arribar al lloc del partit, és va presentar el primer contratemps, la pista on s'havia de jugar hi havia un escenari montat per motius de la festa major. Per aquest motiu ens varem desplaçar al Pavelló de Reus, per aquest motiu jugavem 30 minuts més tard i amb un contratemps que descolava en un primer moment.
Els nostres presentaven per aquest partit la baixa del Joel Salvadó.

Crónica:

Primera part;

Al començar la primera part es va veure la tàctica dels visitants, una defensa molt forta i segura al darrera i al sortir al contraatac de manera molt ràpida materialitzant sempre,o com a mínim, finalitzant totes les oportunitats per tal que els locals no poderen aprofitar el contraatac, com així varen probar.
Després de cinc minuts amb aquesta metodologia els d'alforja s'avançaren amb un gol de Joaquim Osete després d'una gran jugada personal. Amb aquest resultat no es varen canviar els papers i tot seguia igual fins que el jugador visitant Sergi de la Peña va conseguir el 0-2 al driblar amb maestria al porter local.
Així ens vam trobar a la mitja part, un Alforja F.S molt segur a darrera i materialitzant les seves oportunitats.

Segona part;

Al començar la segona part els jugadors del Fincas Legna apretaren i presionaren en camp rival, però no va ser sinó que amb un gol de falta que van retallar distàncies, posant un 1-2 al marcador. Després d'aquest gol els d'Alforja seguirien igual, sent forts en defensa i sortint ràpid al contraatac però sense la sort d materialitzar algunes jugades. Els locals cada cop apretaren més i en una pèrdua de pilota dels alforgencs aconseguirien el 2-2. Amb el 2-2 el partit es va "desmelenar", els visitants van gosar de un doble-penalt però la sort els hi va donar l'esquena i la pilota va anar al pal. A falta d'un minut i mig, un xut del equip reusenc va ser rebota per un propi jugador i això va enganyar al porter alforgenc i així aconseguirien el 2-3 tot i que encara a falta de 40 segons els visitants van gaudir d'un contraatac amb un 3 contra 1 més el porter que no van saber materialitzar.

Després d'aquesta derrota, l'Alforja F.S ha perdut el liderat, però va quedar clar que amb l'actitud que es va posar donaràn guerra fins al final i que queda tota la il.lusió intacta per acon seguir els objectius que s'han marcat.