dijous, 7 de febrer del 2008

ALFORJA FS - FUTSAL VALLS ( 7 - 2 )

Partit jugat a les 12.00 del matí del dissabte 2 de Febrer del 2008, els alforgens presentaven les baixes de Joel Salvadó i Oriol Rodríguez.

Crónica:

Primera part;

Els locals van sortir molt motivats al partit degut a la derrota de la jornada anterior contra el Legna, i amb ganes de demostrar que l'equip està capacitat per està a la zona més alta de la taula. Des de el primer minut els locals començaran a tocar i moure la pilota amb bon criteri i amb certa velocitat lo que creava el desconcert dels visitants, tot i que vna gaudir d'alguna ocasió al principi de la primerta part. Va ser al voltant del minut 6 quan Sergi de la Peña va aprofitar una gran asistència de Ernest Queralt per tal de posar el 1-0 al marcador. A partir d'aquest resultat rés va canviar, els locals apretaven fins que a falta de uns 4-5 minuts per al final de la primera part el mateix jugador de l'Alforja FS, Ernest, va conseguir aumentar la renta després d'una bona jugada personal, però seguidament els visitants van respondre a aquesta gol amb la mateixa moneda,2-1. No podria acabar millor la primera part, ja que a falta de segons per acabar aquesta, el jugador local Sergi va conseguir el 3-1 en un cara a cara amb el porter local que va resoldre amb maestria.

Segona part;

Els alforgencs no en tenien prou i varen voler "matar" el partit, esperant amb la pilota als visitants a camp propi per tal de trobar més espais en atac. Després d'un córner la "Perla" de l'equip, Gerard Cabré, va conseguir el 4-1 i poc després Joaquim Osete va materialitzar la seva ocasió després de driblar-se al porter i finalitzar amb l'esquerra. Els gols anaven venint i va ser el "Perla" qui va conseguir el millor gol del partit amb un xut amb molta potència en el que no gaudia de molt angle, 6-1. El partit estava sentenciat i el ritme d'aquest va afluixar, els visitants ho van aprofitar per marcar i posar el 6-2 però als minuts finals els locals van tornar ha apretar i l'Ernest, després d'un gran pase del míster del equip, Pere Jordi, va afusellar el porter i posava el 7-2 al marcador. Els alforgencs gaudirien d'alguna ocasió més com un xut al travesser de Pere Jordi però el resultat no es va moure.

Cal remarcar el bon partit dels locals,en què tot l'equip sencer va fer un treball important, van dominar per complet el partit i amb una gran defensa i un atac amb molta movilitat i toc van conseguir el resultat esperat.

Cal seguir lluitant i afrontar els partits següents amb humiltat, treball, companyersime, si es compleixen aquests dos ítems no hi ha dubtes que l'Alforja FS estarà donant guerra fins al final.